Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne újra keresni?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon tetszik nekem sokat beszélgettünk az utóbbi időben de, sajna közben lett barátja. Nem is kerestem azóta amióta kapcsolatban volt viszont nemrég szakítottak és nem tudom hogy most ha újra keresném akkor hogy venné ki magát a dolog. Nagyon jól elvoltunk és hiányzik az hogy beszélgessünk.

2012. dec. 9. 00:16
 1/3 Fke ***** válasza:
nem korai. beszélgess vele. mit veszítenél?
2012. dec. 9. 00:19
 2/3 anonim ***** válasza:
figyelj ha szereted beszélgess vele de szerintem várj egy pár napot még, hogy ne érezze hogy csak arra vártál eddig hogy szabad legyen... :/ szerintem
2012. dec. 9. 00:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani picit örülök ennek hogy szakítottak mert én tudtam hogy csak kihasználja a srác de, nem akartam beleszólni. Köszi a válaszokat :)
2012. dec. 9. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!