Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta, hogy szerinte csak a szex miatt vagyok vele de miért?
Elkezdtünk beszélni így a szexről eléggé eltudunk róla, meg én amúgy is szeretek róla sokat beszélni...aztán mondta, hogy miért mindig a szexről beszélek vele neki ez olyan érzés mintha csak az miatt lennék vele...jó sokat beszélek róla de nem annyira, hogy ilyet kelljen mondania.
És tényleg nem így van, úgy érzem mintha nem is ez lenne a gondja , hanem valami ba*ssza csőrét és ezzel vezeti le .. utánna meg elkezdi, hogy neki ez furcsa, hogy valakinek fontos és neki ez "gyors" most ez mi komolyan mondom nem értem pedig megszoktam érteni a dolgokat de ezt nem sikerült
Kb 1 hónapja vagyunk együtt.
Én 20 ő 28 éves.
első plusz 1:)
amúgy meg jól érzed.
valami nem tetszik neki.
mondjuk amikor nekem volt fiatal csajokkal dolgom,akkor meg pont a fordítottja volt.
le sem szálltak a gyíkomról.
többek között ezért is jók a fiatal csajok.
valszeg nem jól dugsz,különben nem nyafogna miatta,hanem nem tudna betelni vele.
Lehet h hiányzik neki egy kis romantika vagy az h egy kicsit az érzésekról is beszéljetek ne pedig csak a szexről... ha ugy nézed ő már egy kész érett nő és az érett nők nem csak szexet akarnak egy kapcsolatban hanem többet.... szóval gondolkozz el ezen és megkapod a választ mindenre
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!