Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy párkapcsolat úgy, hogy a két
fél NAGYON különbözik?
Persze,hogy működhet. Egy a lényeg,vonzódtok egymáshoz.Mással ne foglakozz.Bárhova mentek,jól érzitek magatokat egymásssal,nem?
2012. dec. 9. 10:22
Nem hiszem,hogy működni fog.Most az elején még toleránsabb az ember.Később,mikor már eltelik pár év,rájöttök,hogy semmi közös nincs bennetek.Ez rengeteg vitát,veszekedést fog szülni.És innentől,jön,hogy ki meddig bírja.
2012. dec. 9. 10:28
Hosszabb távon szerintem nem működhet,vagy csak rengeteg lemondás és kompromisszum árán (személyes tapasztalat,illetve az előző szakdogámat is ebből írtam :))
2012. dec. 9. 10:44
2012. dec. 9. 11:01
Ez csak rajtatok fog múlni, bár az írásodból kiderül, hogy már most kételkedsz ebben.
Ha elfogadjátok egymás nézetét és másságát, akkor igen, de ha nem sikerül, akkor nem.
2012. dec. 9. 11:19
Én ilyen kapcsolatban voltam 5 évig, és végig volt bennem valami negatív érzés, valami nyomasztó dolog, bár sokszor úgy gondoltam, hogy ez biztos természetes, de nem az. persze működhet, sok lemondással el lehet így lenni, de most olyan barátom van, aki olyan mint én, és ilyen felhőtlenül boldog még soha nem voltam, mint vele! :)
Ezek után, hogy ezt a két végletet megtapasztaltam, már soha nem választanék olyan párt magamnak, aki ennyire különbözik tőlem, mert mindenben visszafogott így igazából... én meg hagytam, mert hú de szerelmes vagyok. Nem sok értelme volt, de ha nagyon odavagy érte, akkor persze próbáljátok meg, van akiknél így is működik a dolog, de nálam sajnos nem vált be. :(
2012. dec. 9. 11:30
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenkinek küldtem zöld kezet :)
Igazából egy dolog számít, hogy a szexben összepasszoljatok :) ott akár vonzhatják is egymást az ellentétek, de baj van akkor, ha az egyik fél szexőrült, a másik meg prűd...
2012. dec. 9. 13:26
6-k igaza van. Én sokkal tovább voltam ilyenben. Ennek iszom a levét. Most már új kapcsolat kialakításához már nem egyszerű az út. Szóval akkor megy ez, ha valamelyik jobban szereti a másikat. Csak közben változunk.
2012. dec. 9. 23:53
Nem értem miért kell lepontozni. Valaki szerint komolyan jól működhet hosszútávon egy kapcsolat úgy, hogy az 2 félnek mások az elvárásai szexuális téren??
2012. dec. 10. 11:11
Kapcsolódó kérdések: