Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az A kategóriás pasi?
Pszichológusom szerint, vannak olyan fiúk, akiket a lányok elsőre nem vesznek észre. Azok a fiúk csendesek, nem feltűnőek stb, így elsőre nem tűnik fel a lányoknak, csak akkor, ha adnak nekik még egy esélyt.
Ki tartozik az A kategóriába, akit azonnal észrevesznek?
Pszichológusom szerint, természetesen ez nem külső alapján történő besorolás.
energiatakarékos. Mint A osztály.
Mint a hűtők mint a mosógépek.
Ezt ennél kacifántosabban nem is lehetett volna megfolmazni :D
Amúgy nem tudom...ez a 2 eset kb egyenlő esélyekkel indul...de akkor is azt veszem észre hamarabb aki jól néz ki, a kisugárzás nem olyan h belép egy terembe és máris hoppá mindenki odafigyel...ahoz kell egy kis idő, hogy kibontakozzon.
Erről olvastam cikkeket, amiket pszichológusok publikáltak. Nem egy világmegváltó titkos dologról szól. Az egyik kategória az alfa hím a másik a béta. Az alfa hím aki kalandra csábít a béta aki mellett szívesebben töltenek el egy életet.
Az alfa hímek sokkal feltűnőbbek, erősen gesztikulálnak. Mindig emelt hangon beszélnek társaságban és nem igazán találják a helyüket. Tipikus társasági ember aki képes kikezdeni a körülötte lévő nőkkel egy szempillantással. Ezért is mondta hogy egyből észre veszed. Nem kell hogy különösebben szép legyen, a humora és a beszédstílusa kompenzálja a hiányosságait. Persze Quasimodo sosem lesz alfa hím!
A tipikus béta hímre nincs ennyire részletes leírás. Ők csak el vannak a társaságban, szórakoznak figyelnek a többiekre. Ők nem keltik fel a figyelmed, mivel meg van éppenséggel a saját elfoglaltságuk - pl. gubbasztanak a sarokban egy asztalnál -
Ez persze több oldalon keresztül lett taglalva, de kb ennyit akart neked mondani ezzel az agytúrkászod.
Ez az alfa hímes elmélet egy buz1ság.Régen nem voltak barátaim,nem voltam vicces és mindig egyedül voltam.
Mostanra pedig,pont az ellentéte vagyok ennek.
Szóval szerintem mindenkiből az lehet ami lenni akar,hogy ha hajlandó tenni is érte.
Ja és nem vagyok ronda,régen se voltam az.
Én eddig 2 ilyen nagggggyon A+++ kategóriás pasit ismertem. Nagyon jól néztek ki, a nők megfordultak utánuk az utcán, szellemesek, intelligensek, tanultak, kedvesek, semmi nagyképűség, megjátszás...
Mindkettő meleg. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!