Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megtaláltátok már a mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtaláltátok már a mindent elsöprő szerelmet? Vagy hisztek benne?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy "gyerekfejjel", kicsit naivan a hercegre várok, vagy a hercegről ábrándozom... kíváncsi vagyok csak, hogy más hogy van/volt ezzel.

Megértem én a dolgok reális részét is, hogy majd a Párom nem lesz tökéletes sem külsőre, sem belsőre, és majd el kell fogadnom őt úgy, ahogy van. Csak... kíváncsi vagyok, hogy másoknak beteljesült-e az "álma" :)

2012. dec. 2. 23:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, kicsit ismerős az írásod, annyit elárulsz, hogy melyik városban tanulsz & akkor az alátámasztaná, vagy cáfolná a sejtésem. :-)

Egyébként hercegre, hercegnőre várók; megéri? Külső is fontos nektek?

2012. dec. 3. 18:27
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem, Kedves! :) Privátban nagyon szívesen elárulok mindent!

Megéri-e hercegre várni? Meg biza! :D ... vagyis reménykedem benne, hogy megéri :)

2012. dec. 3. 18:41
 23/26 A kérdező kommentje:
Egyébként túl átlátszó..:)
2012. dec. 3. 19:01
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem ismerjük egymást, nem voltak jók a megérzéseid. :)
2012. dec. 3. 19:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem megéri. Legalább addig se teszem ki magam a szakításoknak, csalódásoknak, stb.

"Utolsó előtti"

2012. dec. 3. 19:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát jó, lehet tévedtem, de még nem biztos, mivel a várost nem mondtad meg, de ha nem akarod, nem kell. Csak kíváncsi voltam, mert hasonló volt az írásod, meg a gondolatod, ahogy említettem.
2012. dec. 3. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!