Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtaláltátok már a mindent elsöprő szerelmet? Vagy hisztek benne?
Lehet, hogy "gyerekfejjel", kicsit naivan a hercegre várok, vagy a hercegről ábrándozom... kíváncsi vagyok csak, hogy más hogy van/volt ezzel.
Megértem én a dolgok reális részét is, hogy majd a Párom nem lesz tökéletes sem külsőre, sem belsőre, és majd el kell fogadnom őt úgy, ahogy van. Csak... kíváncsi vagyok, hogy másoknak beteljesült-e az "álma" :)
Kedves Utolsó előtti!
Gyorsan gépelsz! :D Háromszor írtál, mialatt én egyszer. Szóval én mindig elképzelem az ölelését, a lényét, de nem álomban, hanem csak úgy gondolatban. Nem látom az arcát én sem... :) Csak érzem, hogy ott van. Érzem a kisugárzását. Még a hangját sem képzeltem el, de tudom, hogyha meghallom, akkor majd azt tudni fogom, hogy Ő az. Érzem azt a biztonságot mellette, néha azt a homlokpuszit is... :)
A férfi, akivel le szeretném élni az életem hátra levő részét álmaim lovagjának a szöges ellentéte. De, a jelek szerint, rá van szükségem.
A "kegyetlenül bonyolult" kifejezés viszont messze nem írja le a helyzetünket. Szóval, az addig nagyon szép és jó, hogy megtaláltuk egymást és nem tudjuk egymás nélkül elképzelni az életünket, de hogy ezt hogy fogjuk mi tető alá hozni...
A Zs-kategóriás dél-amerikai szappanoperák elbújhatnak emellett.
Na, hát ez viszont meg olyan volt, mintha én mondtam volna:
"Néha azon
gondolkodom, hogy vajon mit
csinálhat?"
Én is annyit gondolkodok azon, hogy vajon Ő hol lehet, hogy minden rendben van-e nála, hogy neki is vannak-e rossz napjai (tudod, amikor elkeseredik az ember, hogy sose lesz meg az Igazi, legalábbis én szoktam néha szomorkodni emiatt, mert annyira nincsenek hozzám hasonló lányok ma már sajnos), hogy esetleg Ő gondol-e rám. Szinte minden nap. Nekem még olyan is szokott lenni, mintha azt érezném, hogy az adott pillanatban mindketten egymásra gondoltunk a hercegnőmmel, egy érdekes lelki érintkezést érzek, de aztán lehet, hogy csak én álmodozok, pl, ma úgy éreztem egész délután, hogy Ő is rám gondol. Érdekes. Lehet, lassan vissza kellene tennem a mesekönyvet a polcra... :D
Igen, szuper lesz. :) Meg remélem büszke lesz rám, hogy kitartottam amellett, hogy vártam rá.
Kedves Kérdező! :D
Pedig lassan gépelek, mert mobilról pötyögök, mert ugye én elvileg alszok. :D
Én is ugyanígy érzek, de abszolúte szó szerint így. Örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel ezen a bolygón.
Még egy lánnyal sem találkoztam, aki hasonlított volna az elképzelt, megálmodott hercegnőmhöz.
Kedves utolsó előtti!
Nekem konkrétan az állam a padlón koppant, ahogy írtad, hogy mobilról írsz...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..
Itt is Te voltál a 79%-os, ugye?! :) Én voltam a kérdező... Hm, vannak még véletlenek. :)
Kedves Kérdező!
Igen, én vitatkoztam ott (mivel, eléggé obcén válasz érkezett, ott hagytam, ne haragudj)
Hát ez vicces, érdekes, stb, nem tudom, mit mondjak. :D
De hogy lehet, hogy te ennyi évesen így gondolkodsz? Jó, én is így gondolkodtam, de magamon kívül mással nem találkoztam.
Kedves Ügyvédem! :D
Én meg csak azért sem hagytam ott a kérdést. Úgysincs igaza :) Viszont azóta is elfelejtettem utánajárni a dolgoknak...
Nem tudom, így gondolkodom, ilyen vagyok... Isten kegyelme :) Hidd el, én sem esek hasra ilyesféle gondolkodású emberek (mint én) tömegétől! Sajnos. :( De azért ugyebár a remény hal meg utoljára! :)
Kedves Védencem! :D
Sajnos annyira konokok, hogy én mondhatok bármit, úgyis nekik van igazuk, persze csak szerintük. :P
Igen. :)
Esetleg megkérdezhetem, hogy milyen suliba jársz, mert lehet az is magyarázatot adna a magasabb intelligenciádhoz? :D
Szia! :)
Nézd, én pont ma olvastam a neten:
Remélem, meg tudod nyitni.
Hát, gimibe járok, semmi extra. "Magasabb intelligenciádhoz"- Köszi a bókot! :D
Kedves Ügyfelem!
Köszönöm, megtudom nyitni! Majd holnap elolvasom, mert most már fáradt vagyok hozzá. :)
Szívesen, de komolyan, azt hittem, hogy egy kb 18 lány lehetsz, az írásodból ítélve.
Most látom, hogy mennyi az idő, úgyhogy elköszönök, aludj jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!