Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megtaláltátok már a mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtaláltátok már a mindent elsöprő szerelmet? Vagy hisztek benne?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy "gyerekfejjel", kicsit naivan a hercegre várok, vagy a hercegről ábrándozom... kíváncsi vagyok csak, hogy más hogy van/volt ezzel.

Megértem én a dolgok reális részét is, hogy majd a Párom nem lesz tökéletes sem külsőre, sem belsőre, és majd el kell fogadnom őt úgy, ahogy van. Csak... kíváncsi vagyok, hogy másoknak beteljesült-e az "álma" :)

2012. dec. 2. 23:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam volt a herceg jó másfél évig, de átalakult egy kis patkánnyá.

Most valaki másnál mutatkozik hercegként, csak az a szegény nem lát a jelmez mögé.

2012. dec. 2. 23:24
 2/26 anonim ***** válasza:
hiszek benne, de nem táplálok felé túl sok reményt... eddig, aki nekem kellett, rám se hederített, akinek meg én kellettem, nem volt elég a barátságom... de jó lenne egy olyan lány, akinek én vagyok a "mindene" és aki az én "mindenem" egyszer csak eljön majd... egyébként, anyámnak, úgymond megvan a hercege... nem szőke, nem fehér lovon jár, de szereti, és viszont szeretik egymást... szóval neki bejött
2012. dec. 2. 23:33
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a hercegnőre várok, hiszek a mindent elsöprő szerelemben, hiszek abban, hogy létezik az Igazi és rá várok.

Letojom, hogy mások mit mondanak, érzem belül, hogy valaki ugyanúgy vár rám, mintahogy én Ő rá, ez egy nagyon érdekes belső megérzés.

Nincs tökéletes ember, de Ő nekem úgy lesz tökéletes, ahogy lesz.

2012. dec. 2. 23:38
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Megtaláltam, és mindig is hittem (reménykedtem) benne, hogy van ilyen, és lehet tartós a dolog.

A nagy szerelem persze nem tökéletes herceg/hercegnő formájában érkezik, de akit társadul választasz, az minden hibájával együtt is a tökéletes lesz majd számodra :)

24/N

2012. dec. 2. 23:50
 5/26 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó biztatások ezek :)

Kedves első... sajnálom az átalakulást :S

Kedves utolsó előtti!

Nekem is van egy ilyen érzésem!! :D Hogy talán a herceg is ugyanúgy vár már rám, és ugyanúgy fáj neki, ha egy ismerkedés alkalmával rá kell jönnie, hogy "Hát, nem ő volt az..." Fura, tényleg.

2012. dec. 3. 00:01
 6/26 anonim ***** válasza:
59%

Igen, de már tönkre is ment.

Pedig mindennél jobban szerettem. Tökéletesnek láttam külsőre is (pedig mások szerint nem volt az, de nekem nagyon is, gyönyörűnek láttam... illetve látom :( ), és a belsőjével is meg tudott fogni. Okos volt, érdekes, egyedi humorú. Nagyon kívántam is őt. Szóval testi-lelki kötelék volt, szinte az első találkozáskor teljesen belebolondultam. Tényleg olyan volt eleinte, mint egy álom, mint egy romantikus sztori.

Szóval érdemes ábrándozni, létezik ilyen. Csak aztán ne legyen vége...

2012. dec. 3. 00:05
 7/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok a "Kedves utolsó előti", kedves kérdező! :D

Hát igen. Én nem nagyon szoktam ismerkedni lányokkal ilyen szempontból (szóval, még sosem kezdeményeztem és nem volt még barátnőm, mert én a hercegnőmön kívül mással nem akarok összejönni), de mindig keresem, hogy "talán Ő az", de mindig rá kell döbbennem, hogy nem. Ki tudja, az én hercegnőm, a te herceged is ugyanígy érez.

2012. dec. 3. 00:10
 8/26 anonim ***** válasza:

Ja, még kérdezni szerettem volna:

Te, honnan fogod tudni, hogy Ő a Te herceged?

Elmondom, hogy én hogy fogom megtudni, hogy Ő-e az én hercegnőm:

Van egy különös álmom; találkozok az én hercegnőmmel, tudom, hogy Ő az én igazim, feleségem. Mindig megöleljük, megpusziljuk egymást, ekkor olyan boldog vagyok, amilyen a valóságban sose szoktam lenni, egyszerűen a maximális beteljesedést érzem, az élet értelmét. De az arcát sose látom, csak érzem a személyiségét az öleléséből és különös módón, mikor azt érzem, hogy valaki vár rám, az a személy az, akivel az álmomban szoktam találkozni.

Na, most lehet azt hiszed, hogy skrizofrén vagyok, de én hiszek benne, mert annyira megfoghatatlanul varázslatos, de mégis igaznak tűnő. :D

2012. dec. 3. 00:20
 9/26 anonim ***** válasza:
Hoppá, a lényeget kihagytam: szóval, az öleléséből, érintéséből fogom érezni, hogy Ő-e az.
2012. dec. 3. 00:21
 10/26 A kérdező kommentje:

Kedves FreakNiceUglyBeuty! (... ööö... tetszik a neved :D)

Szóval: nem lehet még helyrehozni valahogyan? :S Olyan nagy hibát követtetek el? Ha szerettétek egymást, akkor még kell lennie egy utolsó lehetőségnek! Szerintem próbáld meg! Hidd el, néha siránkozni nehezebb, mint boldogulni! :)

Kedves utolsó előtti! :D

"(szóval, még sosem kezdeményeztem és nem volt még barátnőm, mert én a hercegnőmön kívül mással nem akarok összejönni)" Hm, mintha én mondtam volna. De komolyan! Néha azon gondolkodom, hogy vajon mit csinálhat? Milyen jó lesz majd, ha egyszer összejövök vele, és mesélni fog, hogy "ekkor meg ekkor itt és itt jártam" és akkor majd kiderül, hogy mit is csinált akkor :)

2012. dec. 3. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!