Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan valaki aki 16évesen úgy érezte, h megtalálta élete szerelmét?

Figyelt kérdés
(bár tudom, h ez eléggé személyes) de elmondanátok, h mi lett belőle? akár pozitív, akár negatív
2012. nov. 25. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen találkoztam életem párjával, és azóta is együt vagyok vele, immáron 8,5 éve!
2012. nov. 25. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen pont 16 éves lettem és rá pár napra jöttem össze mondhatni első barátnőmmel ami komolyabb volt.. aztán 1 évig tartott, de a végén kiderült, hogy megcsalt és vége lett.. sajna még túl naív voltam. Most így visszagondolva nem jöttem volna össze vele, a szerelem teljesen elveszi az ember fejét..
2012. nov. 25. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
én ugy éreztem,de csalodtam még se találtam meg az igazi ennyi idősen. 18/F
2012. nov. 25. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:

16. Szulinapom elott 2 nappal ismertem meg.

7 evig voltunk egyutt.

2012. nov. 25. 12:21
 5/10 anonim válasza:
Én 14 voltam amikor megtaláltam életem szerelmét! 6évet voltunk együtt de én még a mai napig is szeretem az illetőt!Most 21 éves vagyok!
2012. nov. 25. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen 16 múltam az első komoly kapcsolatomnál 2 év 4 hónapig tartott......

NEm mondom hogy valaki nem találhatja meg élete párját ilyen fiatalon, de sajnos nagyon ritka. Ahhoz mindkét félnek nagyon érett személyiségnek kell lenni. És nem csak annak kel képzelnetek magatok...

Mi pont ezért szakítottunk, pontosabban én szakítottam. Rájöttem nem az a személy vagyok aki "gyerekkorától" leköti magát egy ember mellett. ÉS tessék rá pár hónapra 19 megismertem a jelenlegi párom. Voltak megszakításaink pontosabban egy hosszabb, de azalatt az idő alatt sem tudtam másba beleszeretni, és csak visszavártam. Ő pedig vissza is jött mert rájött marha volt :)

2012. nov. 25. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor először lesz szerelmes az ember, mindig azt hiszi, hogy rátalált az igazi szerelem. Ez persze az esetek többségében nem így van. Én is 15-16 éves voltam, mikor megismerkedtem az első olyan fiúval, akivel komolyabbra fordultak a dolgok. Együtt voltunk egy rövid ideig, de inkább utólag csak tanulókapcsolat volt. Mindenképpen szükség van ezekre, mert tényleg ezekből lehet fejlődni, tanulni.
2012. nov. 25. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát én 17 éves vagyok és jelenleg ezt a korszakomat élem, a baj csak az h a srác messze lakik, de minden nap amit eddig együtt töltöttünk csodálatos volt.. de hát ki tudja, hogy mit csinál más lányokkal amikor nem velem van.. ezért gáz ha valaki messze lakik :S (jó 70 km nem olyan nagyon nagy távolság, de akkor is kell pénz, hogy feljöjjön).
2012. nov. 25. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen....és 4 évbe telt,mire teljesen kihevertem!!!!! Amikor együtt voltunk,állatira jó volt,megszűnt a világ!Szerintem azóta sem éreztem ilyet.Sajnos szakított velem :( és még meg is bántott. Akkor nagyon fájt, de rájöttem később, hogy csak gyerek voltam még, és felnagyítottam a dolgokat!

Ennek már 10 éve majdnem b*sszus!

2012. nov. 25. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:

16 évesen jöttünk össze, 6,5 éve együtt vagyunk, szóval igen, így érzem. Hamarosan saját lakás, család, szóval elég pozitívan alakul minden.

23/L

2012. nov. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!