Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan valaki aki 16évesen úgy érezte, h megtalálta élete szerelmét?
16. Szulinapom elott 2 nappal ismertem meg.
7 evig voltunk egyutt.
Igen 16 múltam az első komoly kapcsolatomnál 2 év 4 hónapig tartott......
NEm mondom hogy valaki nem találhatja meg élete párját ilyen fiatalon, de sajnos nagyon ritka. Ahhoz mindkét félnek nagyon érett személyiségnek kell lenni. És nem csak annak kel képzelnetek magatok...
Mi pont ezért szakítottunk, pontosabban én szakítottam. Rájöttem nem az a személy vagyok aki "gyerekkorától" leköti magát egy ember mellett. ÉS tessék rá pár hónapra 19 megismertem a jelenlegi párom. Voltak megszakításaink pontosabban egy hosszabb, de azalatt az idő alatt sem tudtam másba beleszeretni, és csak visszavártam. Ő pedig vissza is jött mert rájött marha volt :)
Igen....és 4 évbe telt,mire teljesen kihevertem!!!!! Amikor együtt voltunk,állatira jó volt,megszűnt a világ!Szerintem azóta sem éreztem ilyet.Sajnos szakított velem :( és még meg is bántott. Akkor nagyon fájt, de rájöttem később, hogy csak gyerek voltam még, és felnagyítottam a dolgokat!
Ennek már 10 éve majdnem b*sszus!
16 évesen jöttünk össze, 6,5 éve együtt vagyunk, szóval igen, így érzem. Hamarosan saját lakás, család, szóval elég pozitívan alakul minden.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!