Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmemmel rontom el a szerelmét?
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok? 20. alattinak tippellek titeket.
Szerintem kicsit vegyél vissza magadból, ne áraszd el annyira a szereteteddel, mert megfojtod szegénykét.
Én is azt mondom, nehogy megváltozz! Ha szeret téged, akkor az nem teher, ha ölelgeted és kimutatod a szereted! De ha ő kevésbé hiányol téged, én megjátszanám azt, hogy nem szeretgetném annyit és kevesebbet keresném a helyedben. Fel fog neki tűnni! Ha nem fogja izgatni eléggé a dolog, akkor nem szeret már úgy. Ha megcsapja a szele annak, hogy netán el is veszíthet és szeret, változni fog veled szemben! Tapasztalat!
Én például nagyon szeretem ha megszeretget a barátom, mert én is mindig rajta csüngök ha vele vagyok kettesben. Ő nem bánja, tetszik is neki. Én múltkor megkérdeztem tőle, tetszik e neki vagy se, hogy ilyen vagyok, mert volt úgy az exnél hogy eltolta a kezem. Az nagyon rosszul esett. Nagy szerencse, hogy ő nem ilyen. :)
Mióta vagytok együtt?
Egyébként sok egy idő után a folyamatos legyeskedés. Az meg, hogy te viszed el helyette a balhét teljesen hiteltelenné tesz. Oké, még jó, hogy "szeret", mert sokat teszel érte, de nem hiszem, hogy férfiként tud rád nézni ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!