Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A távkapcsolat működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolat működik?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel ugy néz összejövök.. csakhogy 50km-re lakik tőlem, a találkozgatásokat is max ugy tudjuk megoldani hogy mind ketten felmegyünk pestre, mert az egyenlő távolságra van mindkettőnktől.. De mivan ha nekem mondjuk este 7kor van rá szükségem mert megbántottak? 2 óra mire idejönne :/ Viszont ami pozitívum hogy nem laposodna el a kapcsolat. nem unnánk meg egymást. igaz? meglehet? személkyes tapasztalatok?

2012. dec. 1. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A távkapcsolat akkor nem működik, ha nem fog sehova se vezetni. Egyelőre elvan az ember, de utána valamihez kezdeni kell és nem csak utazgatni. Amúgy az 50 km nem nagy távolság. Vannak akik 300 km-et is megtesznek.
2012. dec. 1. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Amíg le nem merül..egy távirányítós autó is sokáig megy ha jó az elem...
2012. dec. 1. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Vicces, de jó hasonlat:)
2012. dec. 1. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
271km-re lakom a barátomtól, ami 6-7 óra busszal, de 2 és fél éve vagyunk együtt. Szóval igen, működik és nem laposodik el, nem is unjuk meg egymást.
2012. dec. 1. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi kb. 200 km-re lakunk egymástól. Utálom nagyon ezt a helyzetet, de amíg össze nem tudunk költözni, addig csak ez marad... De szörnyű nagyon. :( De ha valakik nagyon szeretik egymást, akkor működik. De szerintem csak úgy lehet kibírni, hogyha látod az alagút végét, tehát van esély arra, hogy pl. összeköltözzetek majd.
2012. dec. 1. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
igen próbáltam azt keresni rá...
2012. dec. 1. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
kb 200km-re lakok a barátomtól. Néha tényleg rossz hogy nincs mindig mellettem de kitartunk mert tudjuk hogy nemsoká már együtt lehetünk gyakrabban. Kitartás. Az igaz szerelem mindent legyőz (:
2012. dec. 1. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!