Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyveljem el kudarcnak? Vagy inkább tapasztalatnak?
Van egy csaj, akivel egy közös óránk van. Sajnos nagyeloadoban van, és összeegyeztethetetlen hogy személyesen oda menjek. Ezt most nem magyarázom.
Írtam neki fb-n hogy láttam néha órán stb, de nem irt vissza, pedig jelezte h látta a levelem.
Az lenne a minimum h visszirja pl h bocs nem erdekelsz stb... Mindenesetre mar csak 2 óránk lesz, azt kibirom legyen ott magának..
Egyáltalán nem bunkóság ha nem válaszol. Az viszont igen, hogy te kezdeményezel egy beszélgetést, és megsértődsz ha nem kapsz választ. Nehogy azt mondd nekem, hogy egy ember nem teheti meg saját akaratából azt, hogy nem válaszol valakinek aki nem érdekli anélkül, hogy bunkónak titulálnák. Valamint ezer oka lehet annak is, hogy miért nem válaszolt, kezdve azzal, hogy esetleg egy visszahúzódó lányról van szó, vagy csak nem szeret idegenekkel kommunikálni.
Kissé vicces, hogy ezen sértődsz meg férfi létedre.
ha visszahúzódó lány is, egy üzenetre válaszolni tud. Nem kerül semmibe, Korrekt is stb.
Nem sértődöm meg, csak én alapvetően korrekt vagyok mindenkivel, és ugyanezt várom el másoktól is. Egy olyan válasz korrektebb lenne, hogy bocsi nem érdekelsz, vagy hogy van barátom, vagy akármi, min az hogy ne írjon vissza semmit.
Nem nagyképűségből, de belém belémnevelték a korrektséget, a becsületességet, és a tisztességet is. Volt már olyan, hogy én megmondtam egy lánynak őszintén, hogy nem jön be. Vagy alapvetően korrekt módon elmondtam a véleményem felettem álló személyeknek valamiről, és megértették, egyet értettek. Jobb az egyenes út, mint a gubanc.
Nagyszerű, hogy te ilyen ember vagy, de az talán feltűnt az utóbbi néhány évtizedben neked, hogy minden ember más. Az, hogy neked mi a normális semmit se számít, ne próbáld a saját gondolataidat és értékrendedet másokra erőszakolni. Ha én végigmegyek a városban, rengetegszer jönnek oda hozzám különböző emberkék, koldulni, bókolni, "kötekedni" akármi, az évek alatt megtanultam, hogy ignoráljam őket és így is teszek.
"Mindenesetre mar csak 2 óránk lesz, azt kibirom legyen ott magának.."
Ez a mondat pedig cáfolja, hogy nem vetted személyes sértésnek a dolgot, de mindegy.
Nincs lehetőségem rá, hogy személyesen találkozzunk.
Óra előtt pár perccel esnek be, utána rögtön sietnek másik órára. Így össze lehetett volna hozni egy személyes találkozót. Egyébként sokan tanácsolták, hogy írjak rá.
Azért mekkora taplóság már, hogy még én vagyok a bunkó... Bár egy ilyen kevés %-al rendelkező ember véleményére teszek. Biztosan te sem hallottál még a diplomatikus korrekt eljárásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!