Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Könyveljem el kudarcnak? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyveljem el kudarcnak? Vagy inkább tapasztalatnak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel egy közös óránk van. Sajnos nagyeloadoban van, és összeegyeztethetetlen hogy személyesen oda menjek. Ezt most nem magyarázom.

Írtam neki fb-n hogy láttam néha órán stb, de nem irt vissza, pedig jelezte h látta a levelem.

Az lenne a minimum h visszirja pl h bocs nem erdekelsz stb... Mindenesetre mar csak 2 óránk lesz, azt kibirom legyen ott magának..

2012. dec. 1. 09:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy miért mondjátok róla, hogy bunkó. Szerintem sehol nincs leírva, hogy egy számodra nem feltétlenül szimpatikus embernek muszáj válaszolni. Merőben egyéni döntés, hogy kivel kommunikálsz és kivel nem.
2012. dec. 1. 10:28
 12/22 A kérdező kommentje:
A minimum h annyit írjon, bocs de nem érdekelsz... Bunkóság nem válaszolni. Egyébként meg honnan tudja, hogy nem lennék szimpatikus?
2012. dec. 1. 11:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem bunkóság ha nem válaszol. Az viszont igen, hogy te kezdeményezel egy beszélgetést, és megsértődsz ha nem kapsz választ. Nehogy azt mondd nekem, hogy egy ember nem teheti meg saját akaratából azt, hogy nem válaszol valakinek aki nem érdekli anélkül, hogy bunkónak titulálnák. Valamint ezer oka lehet annak is, hogy miért nem válaszolt, kezdve azzal, hogy esetleg egy visszahúzódó lányról van szó, vagy csak nem szeret idegenekkel kommunikálni.

Kissé vicces, hogy ezen sértődsz meg férfi létedre.

2012. dec. 1. 11:06
 14/22 A kérdező kommentje:

ha visszahúzódó lány is, egy üzenetre válaszolni tud. Nem kerül semmibe, Korrekt is stb.

Nem sértődöm meg, csak én alapvetően korrekt vagyok mindenkivel, és ugyanezt várom el másoktól is. Egy olyan válasz korrektebb lenne, hogy bocsi nem érdekelsz, vagy hogy van barátom, vagy akármi, min az hogy ne írjon vissza semmit.

Nem nagyképűségből, de belém belémnevelték a korrektséget, a becsületességet, és a tisztességet is. Volt már olyan, hogy én megmondtam egy lánynak őszintén, hogy nem jön be. Vagy alapvetően korrekt módon elmondtam a véleményem felettem álló személyeknek valamiről, és megértették, egyet értettek. Jobb az egyenes út, mint a gubanc.

2012. dec. 1. 11:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintm se bunko egyaltalan!sokszor en se valaszolok facen ismeretleneknek!nem irnek soh olyat h bocs nem erdekelsz mert ilyet akkor mondanek csak ha egy fiu egyertelmuen a tudtomra adna h jarni akar velem vagy szex v barmi.egyszeruen ugy gondolom eloben beszeljenek hozzam ne uzizgessenek...suoval nem bunkosag inkabbb v te bunko h csak igy rairtal ahelyett h kivartad volna eloben a lehetoseget.
2012. dec. 1. 11:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Nagyszerű, hogy te ilyen ember vagy, de az talán feltűnt az utóbbi néhány évtizedben neked, hogy minden ember más. Az, hogy neked mi a normális semmit se számít, ne próbáld a saját gondolataidat és értékrendedet másokra erőszakolni. Ha én végigmegyek a városban, rengetegszer jönnek oda hozzám különböző emberkék, koldulni, bókolni, "kötekedni" akármi, az évek alatt megtanultam, hogy ignoráljam őket és így is teszek.

"Mindenesetre mar csak 2 óránk lesz, azt kibirom legyen ott magának.."

Ez a mondat pedig cáfolja, hogy nem vetted személyes sértésnek a dolgot, de mindegy.

2012. dec. 1. 11:18
 17/22 A kérdező kommentje:

Nincs lehetőségem rá, hogy személyesen találkozzunk.

Óra előtt pár perccel esnek be, utána rögtön sietnek másik órára. Így össze lehetett volna hozni egy személyes találkozót. Egyébként sokan tanácsolták, hogy írjak rá.

Azért mekkora taplóság már, hogy még én vagyok a bunkó... Bár egy ilyen kevés %-al rendelkező ember véleményére teszek. Biztosan te sem hallottál még a diplomatikus korrekt eljárásról.

2012. dec. 1. 11:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen azert ilyen keves a %-om mert azt mondom el amit gondolok nem olyat ami a kerdezonek tetszik ezert igen lepontoznak!csinalhatnek uj profilt de minek?ha nem gondolkodz el maadon az a te bajod csak a lany partjan allok h ne h mar o legyen a bunko mert nem irt vissza .
2012. dec. 1. 11:24
 19/22 A kérdező kommentje:
diplomatikus eljárásról hallottál már? Belőle, s belőled nem igazán lenne jó diplomata...
2012. dec. 1. 11:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Velem is volt már olyan, hogy elolvastam egy levelet és nem válaszoltam egyből. Lehet majd később még válaszol.. Ettől még nem bunkó paraszt:)
2012. dec. 1. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!