Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeptembertől szeretnék...

Szeptembertől szeretnék részmunkaidőben dolgozni a McDonald's-nál. Jelenleg Birminghamben dolgozom egy Mekiben, de négy hét múlva hazamegyek. Beszámítják ezt tapasztalatnak, vagy jelent valami előnyt?

Figyelt kérdés
Ld. fent.
2010. aug. 7. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
ha van eszed, ott is maradsz ;)
2010. aug. 7. 18:37
 2/6 A kérdező kommentje:
csak nyárra jöttem ki, még egyetemre járok
2010. aug. 7. 19:04
 3/6 anonim válasza:
akkor folytasd az egyetemet levelezon :) hacsak nincs valaki aki ha hazamesz eltart :) cudar vilag van otthon, es nem biztos hogy tetszene a 8 Fontos oraber helyett a 300 Forintos. Mar ha kapsz munkat :) Nekem van egy papirom a mekitol, miszerint alkalmatlan vagyok, hogy naluk dolgozhassak. Bekereteztettem, es kiraktam a 7 darab nemzetkozi vendeglatos aranydiplomam melle. Jo kis ceg az a Meki :D
2010. aug. 8. 02:25
 4/6 A kérdező kommentje:
áhh, nem jó, egyedül vagyok kint, borzasztóan unatkozom. hiányzik az otthon, a barátok, a szülők. nem csak pénzből áll az élet ugye :D meg hiába keresel 5,8 fontot óránként, ha a költségek is a hatalmasak.
2010. aug. 8. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
amúgy csak 5 hete jöttem ki, gondolom sok minden nem változott otthon azóta :D
2010. aug. 8. 13:02
 6/6 anonim válasza:
JA, akkor oke. De maris honvagy? :O) En tobb mint egy eve nem voltam otthon, de meg sem fordult meg a fejemben, hogy barmi okbol haza kellene mennem. Persze sok baratom van otthon, de oket altalaban meghivom ide. Nem tom, en majdnem ehen haltam otthon, szo szerint. Nincs kedvem visszamenni a sullyesztobe. Rohadt nehez volt penz nelkul kijutni, es mivel ez a harmadik kivandorlasom, azt hiszem nem foghok hazatelepulni amig nem lesznek meg a cegeim itt kulfoldon. Utana meg...tok mindegy hogy hol elek :)
2010. aug. 9. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!