Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Könyveljem el kudarcnak? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyveljem el kudarcnak? Vagy inkább tapasztalatnak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel egy közös óránk van. Sajnos nagyeloadoban van, és összeegyeztethetetlen hogy személyesen oda menjek. Ezt most nem magyarázom.

Írtam neki fb-n hogy láttam néha órán stb, de nem irt vissza, pedig jelezte h látta a levelem.

Az lenne a minimum h visszirja pl h bocs nem erdekelsz stb... Mindenesetre mar csak 2 óránk lesz, azt kibirom legyen ott magának..

2012. dec. 1. 09:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
kudarc...
2012. dec. 1. 09:58
 2/22 anonim ***** válasza:

Lehet párja van, vagy csak gondolkozik, esetleg hirtelen azt sem tudja ki lehetsz. Nem könyvelném el ilyen könnyen a helyedben, de egyébként semmiképpen se kudarcként fogd fel!

Fogd fel úgy, hogy te legalább megpróbáltad, ő meg tapló volt, hogy még egy normális elutasításra sem méltatott.

2012. dec. 1. 09:58
 3/22 anonim ***** válasza:
pfff hát ennek lőttek
2012. dec. 1. 10:03
 4/22 A kérdező kommentje:

Elvileg nincs párja, de ha megis azért a minimum h válaszol valamit...

Nekem bejön de megmondom őszintén h egy átlagos csaj, szóval meg azt sem lehet mondani h egy cicababa bunkot néztem ki.

2012. dec. 1. 10:03
 5/22 A kérdező kommentje:
Én legalabb megpróbáltam, anno egy Anett nevű lánynal meg próbálkozni sem próbálkoztam pedig passzoltunk vna egymáshoz, bánom is h akkor nem próbáltam meg.
2012. dec. 1. 10:05
 6/22 anonim ***** válasza:
nem fog válaszolni mert egy kis éretlen cicababa
2012. dec. 1. 10:06
 7/22 anonim ***** válasza:
mindenesetre jóegy bunkó csaj..szardle :)) ha tenem értél neki annyit h legalább válaszoljon, akkor te se tegyél érte többet! :))
2012. dec. 1. 10:07
 8/22 A kérdező kommentje:
19 éves és nem cicababa. Egyáltalán nem festi magát, és kirívó ruhákban sem jár.
2012. dec. 1. 10:08
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszi 7es ;)

Majd ha véletlenül órán bamulna én csak majd dumalok a haverral azt kész. Legalabb nevetünk jókat mert a hulyesegekrol beszélünk ;)

2012. dec. 1. 10:10
 10/22 A kérdező kommentje:
Egyébként volt olyan h egy csajjal moziztunk utána kifogást keresett és nem jött el velem valahova én letojtam a csaj meg azóta szinte teper. Szóval lehet ezt sem kell kudarcnak elkonyvelnem ;)
2012. dec. 1. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!