Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyveljem el kudarcnak? Vagy inkább tapasztalatnak?
Van egy csaj, akivel egy közös óránk van. Sajnos nagyeloadoban van, és összeegyeztethetetlen hogy személyesen oda menjek. Ezt most nem magyarázom.
Írtam neki fb-n hogy láttam néha órán stb, de nem irt vissza, pedig jelezte h látta a levelem.
Az lenne a minimum h visszirja pl h bocs nem erdekelsz stb... Mindenesetre mar csak 2 óránk lesz, azt kibirom legyen ott magának..
Lehet párja van, vagy csak gondolkozik, esetleg hirtelen azt sem tudja ki lehetsz. Nem könyvelném el ilyen könnyen a helyedben, de egyébként semmiképpen se kudarcként fogd fel!
Fogd fel úgy, hogy te legalább megpróbáltad, ő meg tapló volt, hogy még egy normális elutasításra sem méltatott.
Elvileg nincs párja, de ha megis azért a minimum h válaszol valamit...
Nekem bejön de megmondom őszintén h egy átlagos csaj, szóval meg azt sem lehet mondani h egy cicababa bunkot néztem ki.
Köszi 7es ;)
Majd ha véletlenül órán bamulna én csak majd dumalok a haverral azt kész. Legalabb nevetünk jókat mert a hulyesegekrol beszélünk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!