Egy nem túl jól működő de saját cég mennyire számít szakmai tapasztalatnak?
Figyelt kérdés
Másfél évig volt egy saját (pontosabban közös) informatikai cégem, amiből végül kiváltam. Most munkát keresek. Az állásinterjún nettó 200-at mondtam fizetési igénynek (ez az ottani kezdőfizetés), de közben észbe kaptam, hogy a másfél éves cégesdi nem számít-e másfél év szakmai tapasztalatnak. Szerintetek mennyit kérhettem volna, ha 200 a teljesen kezdő? Azért vagyok bizonytalan, mert az én felfogásomban a "szakmai tapasztalat" az valami minimum közepesen menő cégnél való tapasztalatot jelent.2009. szept. 25. 22:52
1/2 anonim válasza:
azért ez a kezdő fizetés ez függ attól is, hogy milyen céghez mész. mert lehet, h odamész valami kis céghez, és azok kiröhögnek.
A szakmai gyakorlat meg azért attól is függ, h milyen munkakört láttál el a cégen belül. mert ha csak számlákat intéztél, akkor az nem biztos, h nagy szakmai tapasztalatnak számít...
2/2 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen szoftverfejlesztő voltam, azért írtam, hogy informatikai cég.
2009. szept. 27. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!