Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiveherni egy szakitast?
Figyelt kérdés
Ki lehet egyaltalan?
Nektek mennyi ido kellett?
Hogy birjatok ki,ha neha osszefuttok a volt parotokkal,aszerettek es o az igazi,de nagyon messze laktok egymastol,es alig tudnatok talalkozni nagyon sok ok miatt?
2012. nov. 30. 21:11
11/13 anonim válasza:
*17:01 vagyok
*tudtam, hogy ő is elmegy
bocsánat
12/13 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy alaposan kibeszéltük a dolgokat, és nem is egyszer, hanem szakítás után még párszor. Mindig volt egy újabb kérdésem. Tudtuk mindketten, hogy nem illünk össze, hiszen mások az elvárásaink. Haragszom rá, hogy tönkretette az álmaimat, hogy nem volt hajlandó elfogadni engem, és nem lehetünk többet együtt.. Tipikusan az ész tudja, hogy nem lesz jó vége, de a szív szeret eset volt. Mégis azt tanácsolom neked, hogy ha te is ilyen helyzetbe kerülsz, akkor próbáld meg nem azonnal elvágni a szálakat az exszel. Gondolj csak bele, XY időt töltöttek együtt, és ezt nem dobhatod csak úgy a kukába. Sokat változtatok mindketten, és még ha csak kis időre is, de egymás társai voltatok, egy pár, egy kapcsolat, két ember, de egy lélek. A fájdalmat felejtenéd, de mégis rettegsz, hogy a jó emlékeket elveszíted. Nálam ez így volt. Csak azt szerettem volna, ha szeressük egymást, mint ember az embert, hiszen megérdemeljük, és nem kell egymásra gyűlölettel tekinteni, se keresztbe tenni a másiknak. Igazából szerintem tudni akarod te is, hogy mi van a volt kedveseddel, hogy van, él -e, stb. Mond el neki, hogy hagyod élni, de ne dobjátok sem az érzéseiteket, sem az együtt töltött időtöket a kukába, és őrizéétek meg a szép emlékeket. Ne legyen hirtelen az elvesztés. Utána is beszélgessetek, és öntsétek ki a szívetek, ha a párod hajlandó rá. Hidd el, egymáson tudtok segíteni, ha nem is azonnal, de idővel. Sírj, ha sírnod kell, dühöngj, ha mérges vagy( csak próbáld valami olyanon kitölteni, mint pl. a boxzsák), kiabálj (menj ki a természetbe, és ordíts torkod szakadtából).
13/13 anonim válasza:
Úgy értem főleg a volt párommal beszéltem ki a dolgokat a szakítás után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!