Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántál már meg szakítást?
Figyelt kérdés
Természetesen abban az esetben, ha TE szakítottál.
Ha igen, miért?
2012. okt. 16. 22:52
1/6 anonim válasza:
Nagyon! két hete szakítottunk a fiúmmal. Majd meg szakad a szívem azóta is. De neki is. Úgy sajnálom szegényt.
2/6 Gyakori Ferenc válasza:
#1 miért szakítottatok, ha megszakad a szívetek?
3/6 Hole Hunter válasza:
Ja-ja...a bőrdzsekim...és az én hibám volt. rosseb.
4/6 anonim válasza:
Igen, bántam már meg szakítást. 22 évesen egy 2 éves kapcsolatnak vetettem véget.
Miért bánom? Mert a szakításunk óta eltelt 6 év alatt sem tudtuk lezárni, tartjuk a kapcsolatot, amolyan "furcsa barátsággá" alakult a dolog és a jelenlegi barátom féltékeny.
Ez nem szerelem, de nagyon fontos személy az életemben, sokat jelent nekem, ahogy én is neki.
Gondolom, ha akkor együtt maradunk, minden másként alakult volna.
5/6 anonim válasza:
Én csak abban az esetben szakítok, ha már tényleg nem bírom tovább és tényleg semmi értelme nincs a kapcsolatnak. Természetesen utána 2-3 hónapig rosszul érzem magam, de ennek így kell lennie. Nem bántam meg még soha. Sőt, csak jobb lett! :) Most nagyon boldog vagyok. Főképp ha visszagondolok, hogy mi lett volna ha nem vetek véget. Lehet akkor ebben a percben is sírnék...
6/6 anonim válasza:
soha. ha vége volt, mindig azért, mert így akartam. ennyi. továbblépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!