Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiveherni egy szakitast?
Figyelt kérdés
Ki lehet egyaltalan?
Nektek mennyi ido kellett?
Hogy birjatok ki,ha neha osszefuttok a volt parotokkal,aszerettek es o az igazi,de nagyon messze laktok egymastol,es alig tudnatok talalkozni nagyon sok ok miatt?
Ki lehet heverni persze, nekem személy szerint 5 hónap kellett hozzá. Nem szerettem vele összefutni megmondom őszintén mert akkor csak az emlékek törtek elő, és rosszabb volt mint elötte.
2012. nov. 30. 21:22
2/13 anonim válasza:
b*ssz be rendesen, keress társaságot, tílsd le a cselédet facebookrol és véletlenül se postolj marhaságokat hogy összetört a szived meg sötét a világ mert az emberek nem p*csák hogy az ilyen hülyeséggel b*szogassák őket
2012. nov. 30. 21:59
3/13 anonim válasza:
most közölte a párom, hogy lefeküdt egy csajjal a társaságból és inkbb vele akar lenni, vasárnap elcuccol. szerintem ma már nem, de holnap jól leiszom magam nő létemre és legalább pár óráig nem emlékszem rá. aztán nem tudom, valahogy talpra állok a barátaim segítségével.
őt meg elkerülöm.
2012. dec. 1. 01:04
4/13 anonim válasza:
Az en bevett modszereim: menni mindefele, talalkozni emberekkel. Ismerkedni uj jeloltekkel, mert az exet egy masikkal eselyes, hogy konnyebb elfelejteni. Munka, hobbik, sport. Kenyeztesd magad valamivel ha teheted. Szepitkezzel, torodj a kulsoddel, belsoddel. Egyszoval: foglald le magad!! Kihajigalni a vele kapcsolatos dogokat, targyakat. emlekeket. Ha sirni kell, hat tedd, ne tartsd vissza. Majd elmulik idovel.
2012. dec. 1. 01:19
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
Jo volt olvasni,hogy ki lehet ezt heverni.
De pillanatnyilag ugy erzem,hogy belehalok,annyira faj.
De probalom elterelni a figyelmem
2012. dec. 1. 10:48
6/13 A kérdező kommentje:
Es meg is beszeltem egy szexrandit egy masik ferfival,de minden porcikam tiltakozik az ellen,hogy massal legyek.Nem akarok massal lenni.De ha igy konnyebb felejteni,akkor megteszem.
2012. dec. 1. 10:50
7/13 anonim válasza:
Szerintem ne tegyél semmit amit nem akarsz megtenni! Nem kell lefeküdnöd mással csak azért hogy felejts. Szerintem egyszerűen élj tovább és csak azt csináld,a mit tényleg szeretnél... (Szerintem!)
2012. dec. 1. 20:50
8/13 anonim válasza:
En nem irtam iyet, hogy fekudj is le vele! :-) ne hagyd, hogy kihasznajanak mas ferfiak, mert az elozo atvert, megcsalt. Attol meg legyen tartasod, mert kitudja kibol lesz a kovetkezo koomly jelolt! Meg egyebkent is, nem kell elsietni, akkor tedd meg ha vagysz ra.
2012. dec. 2. 14:43
9/13 anonim válasza:
Uh bocsi a hibakert, csak siettem :-)
2012. dec. 2. 14:44
10/13 anonim válasza:
nekem egy év kellett hozzá, mert kínoztam magamat vele. folyton néztem a facebookját, néha ráírtam és beszélgettünk, elhívtam a ballagásomra (amire aztán hál istennek nem jött el), olyan helyekre mentem, ahová tudta, hogy ő is elmegy.
kínozni ne kínozd magadat, mert akkor tovább tart kiheverni, és fájdalmasabb is.
én vártam egy évet, elmentem egy fesztiválra, és megismerkedtem egy fiúval, fülig beleszerettem, és a mai napig együtt vagyunk.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!