Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók? 12 éves lány vagyok és nagyon érdekelne
hát még várasson magára kb 1-1.5 évet;)
amúgy meg ha szereted az Alkonyatot vagy a romantikus filmeket, akkor csalódás lesz:D nem fog emelkedni magától az egyik lábad, nem fog lemenni a nap a háttérben, nem fognak megtapsolni, sem lufik nem fognak felemelkedni
viszont esélyes, hogy nyálas leszel, és harapni fogod a másik száját
de amúgy jó lesz, de maga a tett nem fog elrepíteni, talán inkább az érzés, hogy megtörtént:) de csak ha fülig szerelmes vagy, és a másik személy is!!!!
1# vagyok
az én első csókom egész jó volt, bár nagyon paráztam és a hátam megdöglött, mert olyan lehetletlen tartásban voltam (padon a mellettem ülő felé csúszva, úgy, hogy egy helyben ültem:D)
a mostani páromnak én adtam az első csókot, így neki sörízű lett az első csókja:D
Köszönöm szépen a komenteket!!
Nem most szeretnék még csókolózni majd 14-14.5 évesen és tudom hogy nem valós az amit mutatnak a filmekben de attól függetlenül nagyon szép.
Nem várok sok mindent az első csóktól csak aszt hogy azzal az emberel legyen kit igazán szeretek!
óó, helyes:) szimpivagy:D
mondjuk a nyelvtanod nem a legjobb, de elég ha az élethez okos vagy:)
jaj egyem a szíved :D engem is érdekelt már akkor is, de olyat mait tényleg akartam még nem kaptam, majd mostanság xd
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!