Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm és én elég rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm és én elég rosszul állunk, párkapcsolatilag mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos hát annyit is kellene tudni hogy én dobtam de szerintem igazságosan!

Annyi volt a sztori lényege meg kérdeztem tőle hogy el szeretne velem jönni Moziba, éppen menszesz időben volt, hát erre ő azt válaszolta nem én utálom a mozit, mondok okés akkor máshova? nem. akkor tudtam valami gond van meg kérdeztem velem van a gond? igen + velemet válaszolta ere,

mondom halgatlak, el kezdte sorolni és mivel én egy olyan helyen éelk ahol csak alkeszok vannak 10 es korhatártól a 90 éves korhatárig, ezért sokszor iszok de 1 hónap 1 napig voltam vele eggyüt tegnap szakítottunk mit tudnák tenni hogy el hídje hogy azóta nm iszok mióta vele vagyok és nagyon szeretem de őő már csak barát akar maradni és nem érzi azt a szeretetet amit eddig érzett!!!

Előre is kösznöm a válaszokat!

2012. nov. 24. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagytad volna békén mikor menstruált.
2012. nov. 24. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Bírom mikor a nők mindent a havibajra fognak.Ha ezt így kimondta hogy már nem érez úgy irántad,akkor ennek lőttek.
2012. nov. 24. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Rossz nagyon ez,mert menstruáláskor a nők pár kapcsolatot is tönkreteszik.hangulat változás
2012. nov. 24. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindent nem lehet ráfogni arra,hogy megjött neki, az igaz.

Viszont minek erőltetted, ha láttad, hogy a pokolba kíván maga körül mindent?

Legrosszabb időpontban, mikor épp összehúzza a görcs a hasfalad, sok mindent mondasz, csak hogy békén hagyjanak. Főleg ha nehezen értenek a szóból. Egy egy hónapos kapcsolat meg alig valami, ahhoz, hogy lenne erős kötődés vagy szerelem.

2012. nov. 24. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor így szerintem ebből már kapcsolat esetleg hosszú kapcsolat nem is lehet igaz?

Mert irok neki minden nap de ma is az volt a válasza hogy már nincs olyan bizalma felém a mi volt :S!

2012. nov. 24. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!