Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is így telt el a középiskolás éve?
Nem mert kezdeményezni ,ismerkedni a másik nemnél. Egy párkapcsolata sem volt még, minden buliból kimaradt.
Nem tetszett ő senkinek sem. Senkire sem tudta felhívni a figyelmét, mert nem vették észre vagy nem vették komolyan.
Sokan vannak így, akiknek a középsulis évei hasonlóan unalmasan,üresen telt el?
Nekem 4 és fél év így telt el.De ha bejutok a holnapi buliba,ez talán megvàltozik..
16/F
Szétbuliztam magam!
Reszeltem a kolesz ajtóhoz kulcsot és én voltam az isten király! Elég sokan felfigyeltek rám ... sajnos a tanárok is :-P
Így telt. Észrevettek de rossz értelemben mert voltak akik piszkáltak. A csajokat nem érdekeltem, senkit se tudtam felszedni. Buliba nem jártam egyáltalán, csak hazamentem az iskolából és gépeztem. Szilveszterezni se jártam.
Már kijártam a sulit. A csajozás most se megy, a bulizás viszont annál inkább. Akkor nem volt baráti köröm, most 5-6 emberrel rendszeresen tartom a kapcsolatot és bulikat is csinálunk. Egy ütős szilveszteri bulit csinálunk.
Igen, sajnos pocsék középiskolás éveim voltak, de ami most megy, hát az sem boldogabb...
Nos akkoriban volt ugyan néhány lány, akinek mintha bejöttem volna, de mivel sokan gúnyoltak a külsőm miatt, így én az ilyen jellegű dolgokat is gúnyolódásnak véltem csak. Például ilyet csináltak szép lányok, hogy távolról vihorásztak és rám néztek, vagy, amikor utcán én és haverom mentünk és ők is együtt jöttek velünk szembe, egyből elkezdtek nevetgélni feltűnően, meg volt, hogy csak úgy elment egy csaj a folyosón és hátranézett rám. Meg olyan is volt, hogy egy csaj szólt, hogy nem akarja-e elmondani nekem és mutogatott felém, de azóta sem tudom mit. Én bűnronda vagyok, azt jó tudni, ráadásul extrém sovány is a többiről inkább nem is beszélnék, egy csődtömeg vagyok. :D
De most felnőttként elkezdtem bulizni és megvolta a csók is erősen ittas állapotban. :D
De józanon továbbra sem vagyok egy nőfaló.
Utolsónak!
Én sem vagyok egy nőfaló meg adonisz, de kinek mi jön be nem tudhatod...
Mondjuk én teszek ennek érdekében már kb 3 éve folyamatosan gyúrok...ami azért már szépen látszódik is. És szerencsére nem csak én látom :D
Akik meg röhögnek vagy vihognak rajtad sz@rd le ne foglalkozz velük. Mindig lesz olyan akinek nem tetszel! Ne akarj megfelelni mindenkinek fogadd el magad mást úgy sem tudsz amin meg tudsz változtatni azt igen is tedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!