Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányok! Szeretitek a ruházattal is kimutatni, hogy hol vagytok teltek?
Kedves utolsó kommentelő:
Bár te azt állítod,hogy az előtted szólónak vannak előítéletei(amiben igazad is van,sértő megjegyzést tett a dundibb nőkre,ami oktalan,attól még,hogy valaki nem olyan vékony,lehet gyönyörű!),de veled is ugyanez a helyzet."vékony szőkehajú.." Attól még,hogy valaki szőke,muszály hülye is legyen?! Itt kijelentem,igen,szőke vagyok! Szóval hülye is ? Nem értem az általánosításokat..Oké,lehet valaki szép akkor vastagabb testalkatú -akár vékonyabb.Lehet,hogy neki pont az áll jól.Személy szerint vékony vagyok,de rengeteg telt barátnőm van,akiknek szerintem sokkal jobban áll az a testsúly,mintha vékonyak lennének.Nagyon szépek ők is,akárcsak a vékonyabbak is:) Nem értem miért kell valakit megítélni a HAJA színéről vagy a SÚLYÁRÓL..
Kedves kérdező:Elnézést az off-ért,ezt muszály volt.Az én teltebb barátnőim közül van aki takargatja,van, aki kihangsúlyozza.Attól függ,hova került a súly nagyobb része.(Pl.akinek a csipője-melle nagyobb-hangsúlyoz.) Viszont akinek a hasára gyűlt,az rejtegeti és észrevehetően fogyni próbált.Végezetül és újra:Lehet valaki karcsú,vagy telt,attól tud ő is gyönyörű lenni!:) Ne ezen múljon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!