Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eddigi kapcsolataidban mennyi idő telt el a szakítás gondolatának meghozatala és a szakítás végbemenetele között?
Az elsőnél láttam, hogy nem szeret (már), de nem akartam még szakítani, mert béna voltam a lányokkal, és még mindig jobb volt, mint a senki. A beszélgetést, ahol (tudtam előre) közös megegyezéssel szakítottunk, én kezdeményeztem cca egy hónap múlva. Azóta jó barátok vagyunk.
A másodikkal hasonló okokból akartam szakítani, de nála- szintén mert jobb volt, mint a senki, ő főleg testi szempontból - cca 4 hónapot vártam. Aztán feltűnt egy másik lány, és hogy próbálkozhassak vele, szakítottam. Azóta nem láttam.
Szerintem 1 hónápnál sokkal rövidebb idő alatt nem lehet megbizonyosodni arról, hogy vége van. Viszont mindkettőjüknél benne volt az is, hogy nem tartottam magam elég ügyesnek ahhoz, hogy új barátnőt találjak, ezért inkább tovább húztam a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!