Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! (és nem fiúk) nektek bejönnek az ilyen alkatú lányok?
Figyelt kérdés
Nem megerősítést várok, pusztán a kíváncsiság vezérel. Csak ilyen képet találtam.
Lényeg, hogy széles csípő, viszonylag nem nagy has, nem vékony de nem is kövér, hanem arányosan teltebb! Légyszíves a név nélkül irogató hülyegyerekek ne itt adják elő magukat, mert senkit nem érdekel, és azok se akik csak meg...nák! Komoly véleményeket szeretnék! Köszi előre is! :)
2012. júl. 25. 18:06
1/19 anonim válasza:
Nekem nem, de biztos van olyan akinek igen.
2/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem,nekem legalábbis nem.
3/19 anonim válasza:
Nekem nagyon is!!!
Sokkal csinosabb mint egy anirexiás nő...
4/19 anonim válasza:
arányosan telt, van mit fogni rajta. jó értelemben telt, szerintem. nem különösebben az ideálom, de ha a mosolyod is ilyen aranyos, akkor nincs mitől tartanod, kellesz majd a pasiknak.
5/19 anonim válasza:
Nekem hasonló alkatom van, bár az utóbbi időben sokat fogytam, de nem, a pasiknak általában ez nem jön be.
24/N
7/19 anonim válasza:
Ha jó tud szopni akkár talán :DD Na jó viccet félre téve nincs ezzel semmi baj ez még belefér se sovány se kövér!
8/19 anonim válasza:
Ez nekem is sok, de én én sokkal sportosabb vagyok. Egy testesebb férfinál lehet esélyed.
9/19 anonim válasza:
Nekem alapjáraton bejönnek a teltebb vonalak, de ez, ami a képen van már sok. Ez már inkább a dagi-duci kategóriát képviseli, mint a telt húsist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!