Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tarthat ez örökké?
Figyelt kérdés
A barátnöm 16 éves én 17 már lassan 1 éve vagyunk együtt.Nagyon szeretem öt és úgy érzem hogy ö is engem hisz feladta értem az álmait mert csak hétvégén találkozunk és cheerleader vagy mi járt külföldre versenyezni fel lépni de miattam már nem megy.Azt mondta a hétvége a mienk és semmi nem állhat közénk,és azt is mondta örökre velem akar maradni ami nekem tetszik mert én is ezt érzem.Lehetséges lenne örökké?Ezek mellé hozzá tenném neki én vagyok az elsö nem volt még barátja és szüz is.Nekem volt már elötte barátnöm de én is szüz vagyok...2012. nov. 22. 20:20
1/9 anonim válasza:
Mivel 1x meghalunk ezért az örökké szó nem létezik, csak az életünk végéig! ....
2/9 anonim válasza:
Nem túl valószínű. Éretlenek vagytok még. Ha örökké is tartana mindketten megbánnátok sztem.
3/9 anonim válasza:
50-50 % az esély. 16 évesen azt kijelenteni, hogy örökre elég nagy szó, de hát soha nem lehet tudni. :)
4/9 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Semmit sem szabad biztosra venni! Semmi sem 100%! 16,17 évesekről van szó!... Fiatalok vagytok még, h ezen gondolkodjatok, h "örökké" lesztek-e együtt...
5/9 anonim válasza:
Bármi lehetséges. De a válások aránya nem azt mutatja, hogy örökké tartanak a kapcsolatok. Lehet akár 10 évről is szó, nem csak 1-ről.
6/9 A kérdező kommentje:
Pontosan 8 hónapja vagyunk együtt.jó tanuló volt sõt kitünõ és leromlottak a jegyei mióta velem van már alig 3as amiért a szülei nem akarták kiengedni de ö meg szökött hozzám...úgy érzem hogy komoly
2012. nov. 22. 20:37
7/9 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy örökké tartson akkor ezt rendbe kell hozni, mert hidd el lehet hogy nem most de a szülei nagyban befolyásolni tudják és nyilván igazuk lesz.
8/9 anonim válasza:
A le romlott jegyekre gondoltam. Előző voltam.
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy komoly, de az a baj, hogy ha most együtt maradtok kb. ugy 5-8 év múlva rájöttök, hogy nem éltétek ki magatok, és ebböl van a válások 80%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!