Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarthat örökké az első kapcsolat? Mit tennétek a helyemben?
Miért kell ma a lányoknak kiélni magukat?L Régen csak a ribik tették ezt!
Ha szeretitek egymást, tesztek a kapcsolatotokért,akkor örökké tarthat!
Azt, hogy ki akarsz e próbálni mást, azt neked kell tudnod.
Azt viszont elárulom, hogy minden kapcsolat "ellaposodik" idővel, úgyértve, hogy a kezdeti izgalom alábbhagy, hiszen megszokjátok egymást. Nem tudom, hogy ez miért okoz olyan nagy gondot egyeseknél, ha amúgy boldogok.
Tarthat örökké, de ez a két felen múlik.
Én is az első barátommal vagyok együtt.Én nem érzem úgy,hogy az,hogy vele vagyok bármitől is megfosztana,vagy hogy lemaradnék dolgokról.Ha a kiélést fogalma alatt arra gondolsz,hogy nem voltál még más pasival,akkor nekem például az a véleményem,hogy attól,hogy sok pasival lennél együtt nem biztos,hogy olyan baromi sok tapasztalatot szereznél,inkább kiégés lenne,mint kiélés...szerintem kísérletezzetek a barátoddal,ki lehet találni új dolgokat,nekünk több mint két év után is sikerül a dolog.
Az is lehet,hogy túl fiatal voltál,mikor összejöttetek(19 vagy és több éve tart a kapcsolatod,így gondolom ez a helyzet),ilyenkor sokszor megesik,hogy az egyik fél(vagy mindkettő)belefárad és úgy érzi,hogy még nem élt eleget és azért 19 évesen az eljegyzésen gondolkodni elég korai,én is megijedtem volna ennyi idősen,ha ilyeneken kellett volna agyalnom.Meg azért az összeköltözés is korai volt még szerintem
Azt hiszem,hogy nincs olyan több éves kapcsolat,ami olyan,mint az elején,viszont azért lehet tenni,hogy valamennyire fenntartsd a lángolást,kérdés,hogy akarjátok-e vagy sem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!