Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárs. Egy érdeklődési kör. "Levegőnek
néz"efektus. Mit csináljak? 18/l
Figyelt kérdés
9.be belezugtam,14 évesen most itt állok 18 évesen és még mindig ugyanugy...Lefogytam 18kgt(70kg170cm vagyok most)) a négy év alatt,ugyanaz az érdeklődési körünk órákat tudunk beszélgetni,kinőttem már ebből a "rám nézett elolvadok"ból próbáltam élni az életem,de minden kapcsolatom egy idő után befucsolt...nem szeretek játszani az emberekkel...Magabiztos vagyok a pasikkal de vele egyszerüen nem tudok,van mikor összezörrenünk utána ő jelez felém,hogy "ne haragudj"legyen az egy kávé vagy egy fecni az asztalomon...A barátnőm szerint ő is érez irántam valamit de szerintem nem több puszta szimpátiánál...kérlek valamit mondjatok,praktikát, hogy lehet kiüzni őt a szivemből?levelezőre akarok menni hoyg ne keljen napi szinten látnom Őt,bár azzal vígasztal barátnőm ha ez az 4,5 év ment akkor a maradék 1,5 meg se kottyanik...de akkor mért fáj ennyire?köszi szépen előre is az értelmes hozzászolásokat:)puszi
érdekes, próbáltál már kezdeményezni? Szerintem jó ötlet lenne, főleg így 12.re. Ha azért nem jöttetek össze, mert osztálytársal nem akartatok randizni, akkor most jóformán mindent szabad, hisz ha vége... úgysem fogjátok sokat látni egymást:)
2012. nov. 22. 18:22
2/6 anonim válasza:
Szegénykém. Szerintem, tudom, hogy ciki, de tisztázd le vele a dolgot, rosszabb nem lehet, mint, hogy megmondod neki, de úgy, hogy ott függ a levegőben, hogy szeret-e, vagy sem, nem fogod tudni elfelejteni. Ha nem, hát nem, akkor megtudod, és könnyebben tovább tudsz lépni, és még az is lehet, hogy igen :)
2012. nov. 22. 18:24
3/6 anonim válasza:
Neked 6 évig tart a középsuli, vagy csak én csesztem el a számolást?
2012. nov. 22. 18:25
4/6 A kérdező kommentje:
elsőéves technikumos vagyok:)jól számoltáll:)
2012. nov. 22. 18:28
5/6 anonim válasza:
Nyomulj rá brutálisan, mit veszíthetsz? Kelleni fogsz neki.
2012. nov. 22. 18:36
6/6 anonim válasza:
Akkor kezdetnek gondolkozz el jól egy globális kérdésen. Létezik-e fiú-lány barátság. Van-e olyan, hogy szingli fiútól egy lánybarát felé puszta szimpátiaérzés. Egyesek szerint nincs. Az esetben van, ha mindketten boldog kapcsolatban vannak, vagy az egyik túl komolytalan. Ha egyedülálló, akkor kapcsolathiánya van, és ha magányos, ki az aki eszébe jut, kiről fantáziálhat?
Most én is kérdezek valamit. Hátha tudnál segíteni. Mi ez a technikumos szak, amire jársz? Ez miféle, kik mennek oda? Én idén vagyok végzős, és az egyik dolog, amitől legjobban tartok, az az, hogy hova megyek tovább. Nem leszek se közgazdász, se jogász, egyedül a természettudomány az, amiben pörög a processzor. De nem tudom, hogy mérnöknek kéne-e menni, csomóan a monotonitás, közösségre negatív hozzáállással nyilatkoznak. Ha költözök egyetem miatt, nem akarok az elkövetkező 5(+) évre teljesen begyepesedni :S Továbbiakban beszélhetünk privátban is (mindkettőről).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!