Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ha tetszik az egyik osztály társam?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy én tetszek-e neki, meg hogy járna-e az egyik osztálytársával. Az a baj, hogy minden lánnyal ugy viselkedik mint velem. Meg h minden nap látom és igy elfelejteni se nagyon tudom... Mit csináljak?

2012. nov. 16. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Felejtsd el.

Osztálytárssal ne járj!Soha.

Ha egyszer szakítotok,nehéz lesz minden nap látni.

És,túl sokat lennétek együtt,hamarabb megunnátok egymást..

2012. nov. 16. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér nem? Odamész hozzá, beszélgetsz vele, legyél el vele, ismerd meg jobban, sulin kívül is legyetek együtt aztán kitudja mi jön ebből össze.
2012. nov. 16. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó, de hpgy vonjam rá a figyelmem? :/
2012. nov. 16. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj oda és beszélgess vele:D Vagy keresd a társaságát. Szemezz vele és úgy valószínűleg leveszi hogy mit akarsz tőle.:D
2012. nov. 18. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el vele beszélgetni egy sulis témáról pl. kérdezd meg,hogy tudja az xy tananyagot mert te annyira nem.Ha írtok dolgozatot abból az anyagból akkor utánna kérdezd meg,hogy ment neki azt majd szép-lassan eltereled a beszélgetést más irányba..szerintem kezdetnek ez jó lenne
2012. nov. 18. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
És az számíthat valamit h többszöris láttam, hogy engem néz? Mikor ránéztem akkor sem nézett el. De nem mosolyog, se semmi. Csak néz.
2012. nov. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!