Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem értem magam.12/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem értem magam.12/L

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jött egy új fiú az osztályba és először nem keltett annyira nagy feltűnést, viszont egyre jobban kezd megtetszeni, és ahogy beszélgettem vele, szimpi is. Nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e belé, ezt így nem mondanám, viszont több mint barátság, az biztos. Eddig mélyen elítéltem azokat, akik ilyen hamar "kezdik", és hetente váltogatják, és ez az első komolyabb érzelmem. És mielőtt bárki az értelmi szintemet minősítené, színötös tanuló vagyok. 12/L

2012. nov. 21. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy tetszik valaki, nem kell belemenni semmi komoly dologba, minden rajtad múlik.
2012. nov. 21. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az a legjobb a dologban hogy átlátod a helyzetet. Tegyél úgy ahogy gondolod de ésszel !
2012. nov. 21. 19:49
 3/4 B25 ***** válasza:

Ettől még nem vagy olyan mint akik hetente váltogatják.

Csak szerelmes vagy ami aranyos de valószínűleg ennyi idősen nem lesz semmi. De nyugodtan barátkozz vele mert a jó barátságokból lehetnek a jó kapcsolatok.

2012. nov. 22. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
És kb. Meddig lehet elmenni ilyen korban. Odaülni mellé wbédkor vagy együtt hazasétálni esetleg együttjárás kézfogás stb.? Nem vagyok nagyon jártas ebben a témában..
2012. nov. 24. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!