Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonjam ki magam a program alól?
Összekerültem egy profi táncos fiúval, akibe nagyon szerelmes vagyok. Nem tudom hogy mit evett rajtam, ne kérdezzétek, ő fitt, én meg tunya.
Nagy unszolásra beleegyeztem, hogy elmegyek találkozni a barátaival. Na igen, kiderült hogy ez táncklub keretein belül lesz a találkozás, és táncolni is kell "meglepő módon", mert az tök jó móka lesz együtt, és végre megismernek.
Csak az a baj hogy félek hogy lesül az arcom. Mióta összekerültem a sráccal elkezdtem tornázni, és titokban youtubról lopok táncleckéket, de kínkeservesen tudok egyegy bázis lépést megtanulni mert nagyon béna vagyok.
Ő azt hiszi nem okoz gondot nekem táncolni, de a hátam közepére se kívánom a közös tánc bulit, hiába jeleztem ezt finoman.
Már annyiszor halasztgattam, hogy ciki lenne visszamondani, de ott is ciki lesz lenni.
Szóval:
1. vagy valami penge jó kifogás kéne ami nem szokványos.
2. vagy ajánljatok valami módszert hogy ne dobjam ki a taccsot két forgás után.
Köszönöm szépen hogy elolvastátok.
Milyen kifogást keresel? Menstruálsz és nagyon görcsölsz, ezzel nem tud mit kezdeni:D
Begipszelteted a lábad, ezzel sem.
Beszélsz vele, hogy a hátad közepére sem kívánod a táncot, mert nem tudsz, és akkor megtanít, ha akarod.
Azt hiszem a menstruációt nem tudom eltitkolni.. :)
Az alaplépések amiket magamtól tápoltam be esténként, azokat azt hiszi ő tanította, és hogy könnyedén ment.
Boldog volt hogy részt tudok venni én is a kedvenc időtöltésében, ezért nem mertem még neki bevallani hogy nem így van.
Kicsit kisebbség komplexusom van, hogy én nem értek semmihez. Ebből bokaficam lesz.
Szerintem is legyél őszinte vele. Mondd meg neki, hogy nagyon félsz attól, hogy felsülsz előtte, vagy hogy ciki leszel a számára, hidd el, értékelni fogja, és azon lesz, hogy megnyugtasson, és szerintem a barátai sem fognak kinevetni =)
Mindezt úgy mondom, hogy én is táncoltam, bár csak másfél évig, viszont vannak profi táncos ismerőseim, és más sportokban jártas ismerőseim is. Mind örömmel veszi, ha valaki segítségért fordul hozzájuk ilyen témában, és taníthatják őket =)
Nem Tominak hívják a fiút? :)
Egyébként ne hitegesd, hogy olyan könnyen tanulod a táncot tőle. Mondd meg neki őszintén, hogy neked ez elég nehéz, mivel eddig nem sportoltál semmit. Jártam én is tánctanfolyamra régebben (előtte nem sportoltam) és az első óra után tök kivoltam, lefáradtam, kiizadtam vagy 10 liter vizet, utána napokig izomláz, stb. De ha kitartó vagy és van kedved a tánchoz, simán bele lehet jönni és nem lesz utána annyira megerőltető :)
Hjaaaaj mit nem adnék, ha lenne egy latin táncos barátom... :)
Szóval a kérdésedre válaszolva: mondd el neki ezt, amit ide leírtál. Mondd el, hogy nem vagy felkészülve arra, hogy mások előtt táncolj, mert nem vagy elég magabiztos. Ha pedig egyáltalán nincs affinitásod a tánchoz, akkor mondd meg neki. Szegény azt hiszi, hogy örömöt okoz neked azzal, hogy tanít és örül neki, hogy örülsz, közben meg nem így van. Egy kapcsolatban fontos az őszinteség. Szóval ha mindig kifogásokat keresel, hogy elkerüld a helyzetet, akkor az csak arrébb tolódik és újabbak fognak kelleni. Meglátod mennyivel megkönnyebbülsz majd, ha őszintén elmondod, miért is nem akarsz/akartál menni :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Rendben, összeszedem magam, és megmondom neki.
Kedves utolsó: nem Tomi, de hasonló neve van ;)
Mégegyszer köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!