Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel mit csinálhatnánk,2-3 napba?
ma 17:07
írtam h isztok is ne legyél telhetetlen
Szerintem a szex oldalát megoldod Te. menjetek csavarogni. esetleg egy múzeum, egy este egy jó kis színház. Séta a ligetben. Együtt a karácsonyi ajándékozást megoldani.
A csodák palotája is egy jó buli. Ott van most a cápás akvárium mellett.Két legyet egy csapásra. Egy jó budai teázó. Egy jó kis esti fürdő a Széchenyi fürdőben nagyon hangulatos lehet. Van még bőven, de a többit találd meg te. Én ezeknek örülnék, ha elvinne a párom.
Hallod szterintem hga csak 2-3 napra lätjätok egymäst alegjobb ha csak dugtok meg Tb-tek együtt.
Mi is csak 2-3napra tudunk talälkozni...es dugunk dugunk eszünk stb...
De ki sem mozdulunk, csak neha a boltba vagy nezelödni. Tölts minden percet vele, az mind1 hol vagy mi kozben.
feküdjetek es nezzetek egymäst..
Hü lye srácok! csak a dugáson jár az eszetek! egy kis érzelem, szerelmes séta, közös program az semmi? Meg van a véleményem rólatok.
Ez már szexmánia amit Ti itt írtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!