Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy a magasságkülömbsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy a magasságkülömbség, így fájna?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, aki nem elég hogy 195-200 cm, de még nagydarab is. (erős csontozatú). Én meg pont az ellentéte, 140 cm vagyok és vékony, bár nem annyira mint egy súlyproblémás...És most feküdnénk le először, neki és nekem se az első alkalom lenne, de mégis valamiért elfog a félelem hogy mivel ő nagydarab én meg picike, ezért fájna...17/L

2012. nov. 17. 22:25
1 2
 11/16 anonim válasza:

én 190-ven vagyok, barátnőm 150

szexel nincs semmi gond (nekem 18 cm), simán ki tud tágulni, sőt néha még meg is állunk hogy szűkebb legyen :D szóval az ágyban nincsen magasságkülönbség

2012. nov. 17. 23:37
 12/16 A kérdező kommentje:
utolsó elötti: már miért lenne kitartó? úgy értem, az a te bajod ha nem jönnél össze ennyivel alacsonyabb lánnyal..Ne hasonlítsd magadhoz a barátomat...
2012. nov. 18. 00:16
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es ó most kit akar átverni-.-
2012. nov. 18. 21:42
 14/16 anonim válasza:

11-es vagyok és senkit nem akarok átverni!!! Ez az igazság!!

Amúgy mi ebben olyan hihetetlen??

2012. nov. 19. 08:29
 15/16 A kérdező kommentje:
na fejezzétek be, csak a kérdésre vártam választ..
2012. nov. 19. 19:26
 16/16 anonim válasza:

Én 165 , a párom 201 cm magas :) Hozzámentem feleségül. :)ugyhogy hidd el, jó lesz :) összecsiszolódni meg mindenkinek össze kell a másikkal az ágyban, és ez nem csak a méretektől függ..

És bizony tényleg nem függ össze a magasság más méretekkel, anno a barátnőim is kérdezgették, hogy hogy állunk.. ;) Szóval hajrá, és jó gyakorlatozást :))

2012. nov. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!