Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha az önbizalomhiány fizikálisan fájna, akkor a magányos embereknek változtatna a hozzáállásukon?
Igen, azok az önbizalomhiányosak, akik amúgy jóképűek és helyesek biztosan változtatnának a helyzeten.
De van a magányosoknak egy olyan rétege is (én is közéjük tartozom), akik a külsejük miatt nem képesek találni maguknak valakit. Rájuk is inkább rásütik az önbizalomhiányos jelzőt, pedig az elutasítások a külsejüknek szólnak. Egy pl. olyan ronda pasi, mint én, hiába duzzadna az önbizalomtól, akkor is max. egy hatást tud kiváltani a nőkből, ez a hatás pedig az undorodás.
Nem biztos, az önbizalomhiányos emberek, most tekintsünk el, hogy külső vagy belső ok miatt az, a lényeg, ezek ha próbálkoznak is, mert olyan jellemek,hogy túlstresszelik, túlizgulák, túlkomplikálják az ismerkedési folyamatot, EL IS CSESZIK! ez van. Egyszerűen nem mindenki olyan egyéniség,hogy lazán ,gördülékenyen menjen ez, ezt el kell tudni fogadni. Ha meg még kényszerűltebben próbálkozna, de ugye ott a stressz, akkor csak még jobban kibas zna magával, mert még lelki sebeket, lelki gyötrelmeket is a saját nyakába vágna plusszként, ami a sorozatos elutasítások miatt érné. Egyszerűen egy nő sem érdeklődik olyan iránt, akiről látja,hogy nem érzi jól magát a nő társaságában. Mert ez így van. Én is ilyen stresszelős vagyok, pedig okom nem volna rá egyébként szerintem. De nem megy a feloldódás. Hiába koncentrálsz rá nagyon, akkor sem tudsz ellazulni. A pina ugye kéne, mert ösztönszerűleg vonzz, de a nő is érzi, te is tudod, hogy nem érzed jól magad ilyen helyzetben ,a társaságában. Stresszelsz, zavarban vagy, ég a pofád, magad sem tudod miért, de ez a helyzet. Tudj a nő álláspontájból is figyelni, és rájöhetsz, ez a nőnek nagyon kiábrándító lehet. De kinek ne lenne az.
A lényeg, az ilyenféle emberek hiába tesznek akármit, pszichésen betegek. Csak még jobban lerántanák magukat.
Nem komoly betegség, nem egy skizofrénia, vagy pszichopátia, de azért gondok ezek na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!