Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy a magasságkülömbsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy a magasságkülömbség, így fájna?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, aki nem elég hogy 195-200 cm, de még nagydarab is. (erős csontozatú). Én meg pont az ellentéte, 140 cm vagyok és vékony, bár nem annyira mint egy súlyproblémás...És most feküdnénk le először, neki és nekem se az első alkalom lenne, de mégis valamiért elfog a félelem hogy mivel ő nagydarab én meg picike, ezért fájna...17/L

2012. nov. 17. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
úristen, nagyon kis aranyos csaj lehetsz :$
2012. nov. 17. 22:27
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy ez nagy akadály lenne.

Legyen sok előjáték és legyen gyengéd.Nyugi ne izgulj :)

2012. nov. 17. 22:28
 3/16 anonim ***** válasza:

Hät ha csak a 2m magassäghoz egy 30cm-s neger käro tartozik akkor nem fog fäjni.

Persze az anäl, annäl inkäbb :D

2012. nov. 17. 22:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdés. Miért fájna a magasságkülönbség?
2012. nov. 17. 22:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Na haggyál az anállal, méltóságom még van...
2012. nov. 17. 22:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem a magasságkülömbség fájna, de olvasd el a részleteket is akkor talán megérted...
2012. nov. 17. 22:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Attól félsz hogy a nagy súlyával összenyom? A legtöbb pózban ez elkerülhető. A péniszméret meg a közhiedelemmel ellentétben nem függ sem a magasságtól sem a csontozattól.
2012. nov. 17. 22:48
 8/16 A kérdező kommentje:
nem a súlya miatt félek..xdd hanem az utóbbi miatt amit írtál...Tényleg nem?
2012. nov. 17. 22:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Mivel a péniszben nincs csont teljesen más hormonok felelősek a növekedéséért mint a csontos tagok növekedéséért. A magasság és a farokméret között nincs összefüggés.
2012. nov. 17. 22:55
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

nem lesz sebes a térded ;)

Viccet félre téve,szerintem gáz 50 cm különbség..

Kitartó a srác,én 189 vagyok és biztos nem jönnék össze olyan lánnyal aki 30 cm-rel kisebb nálam.

Megnyugtatlak nincs erős csontozatú.

[link]

2012. nov. 17. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!