Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok arról mikor az osztálytársaddal jártál/jársz?
Előnyök, hátrányok?
És mi volt a reménytelen szerelemmel?
házi nyúlra nem lövünk...://
viszont ha beleestetek egymásba, akkor fölösleges azért nem összejönnetek, mert nem akarjátok, hogy szakítás után szar legyen...mert az is szar, ha egymásba vagytok esve, de nincs semmi:/
Nekem volt mind a kettő:)
A reménytelennél sokáig emésztettem magam, akkoriban még jóval tapasztalatlanabb is voltam, nem tudtam, hogy mit csináljak. Aztán egyszer csak elmondtam neki, de a csaj elég fura volt, mert azt mondta, hogy őt ezek a dolgok nem érdeklik:D:D Úgy egyáltalán..:D Utólag nem tudom már mi tetszett benne:)
Azután szintén osztálytárs csaj segített elfelejteni a dolgot... Észre sem vettem őt addig, de utána mikor megismertem hirtelen beleszerettem:) Kölcsönös volt:) Jártunk kicsivel több, mint egy évig, aztán szakított velem, más miatt, de végül visszajött hozzám.. csak aztán én szakítottam:D Utóbbi már most történt nem olyan régen...
Ami előny, hogy akkor látod, amikor akarod, szinte bármikor megcsókolhatod stb.. az osztály is valszeg szívesen fogadna benneteket, nálunk sem volt semmi ebből:) Szerintem megéri, ráadásul ez is egy tapasztalat.
Hátránya, hogy egy veszekedés mondjuk elbaszhatja a napodat, vagy pár órádat. Illetve, ha szakítok, s vagy te, vagy ő még érez valamit, akkor bizony az nem lesz jó neki/neked. Nekem a szakítás utáni időszak volt életem legrosszabb időszaka, mert láttam őket mindennap együtt. Mert a srác az osztályunkból volt szintén... nem jó úgy suliba járni... szerencsére nekem már csak fél évet kellett kibírnom akkor..
Egy jó tanács a végére: A barátaidat ne hanyagold el. Gondolom az osztályban vannak barátaid. Tudom milyen a friss szerelmes elme, csak a lány érdekel (ha fiú vagy), s csak vele akarsz lenni, de ne tedd:) Hidd el:) Remélem hasznos volt a válasz, kicsit hosszú lett:)
Ez mind attól függ, hogy hogyan viszonyulnátok egymáshoz a kapcsolatotok alatt és után is.
Szerintem ha egy osztálytárssal/munkatárssal jársz, nem nagyon különbözik attól, amikor valakik nem egymás osztálytársai..Mert akkor is találkoznak egymással, általában szintén sűrűn és a másik baráti társaságát sem kerüli el..
Annyi, hogy itt minden nap látjátok egymást és minden nap normálisan tudtok kommunikálni.
Szerintem fejben dől el minden.:)
A reménytelen szerelem meg helyzettől függ..Mert nem mindegy, hogy mire érted..Arra, hogy osztálytárs, vagy mert nem kölcsönös, vagy más egyéb..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!