Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek néger a férje, vagy a fiúja? Tapasztalatok?
megbámulnak vele az utcán
sokan lesznek rád mérgesek amiért nem fehér fiúd van, még többen tartanak majd egy fasszraéhes büdöös kurrrvának aki csak azért van négerrel mert nagy a farka
ha ezt el tudod viselni nincsenek nagy különbségek
hát az én párom félvér és kiskorától Budapesten nőtt fel, szóval a mi esetünkben kulturális különbségek nem állnak fenn, pedig a legnagyobb különbségek innen eredhetnek, igazából bőrszíntől teljesen függetlenül. Bizonyos országok, vallások, kultúrák egész másként állnak a férfi-nő kapcsolathoz, mint az európai kultúra, ezt nehéz lehet tolerálni, megszokni. Az azonban igaz, hogy sokan megjegyzéseket tesznek és sztereotípiákkal élnek, ha egy fekete férfival kötöd össze az életed. Az az igazság, hogy kis túlzással az is teljesen helytálló, amit az előző hozzászóló írt... Nagyon sokan azt gondolják, hogy egy fekete férfi mellett szexuális tárgy vagy, alárendelt feleség.
Soha nem felejtem el, hogy egyszer utaztunk a villamoson és egy harminc-körüli házaspár állt mellettünk. Én ültem, már láthatóan várandósan a kisfiunkkal és a hölgy megszólalt (nyilván férjem bőrszíne miatt azt feltételezte, hogy nem értünk magyarul, vagy egyszerűen ennyire nem érdekelte), hogy "nah ilyenek miatt nem tiltanám be az abortuszt, magyar gyerek nem születik, ez meg itt LEBABÁDZIK egy koszos fekának". Nem szóltam semmit, leszálltunk és aznap este a férjem azt mondta, hogy még mielőtt komolyra fordult a kapcsolatunk ő nagyon sokat gondolkozott azon, hogy akar e gyereket és, hogy éppen azért, amit ma is tapasztaltunk és amit neki is át kellett élnie kisfiú korában, apuka nélkül, egy fehér mamával. És, hogy retteg, hogy a kisfiunknak is meg kell majd küzdeni mindezzel. Én végtelenül szomorú vagyok emiatt. Hogy ő így érez. És féltem a gyerekünket, de nem akarok más országba költözni kizárólag azért, mert az emberek egy része ennyire korlátolt. Egyébként a férjem a származásához képest elég világos bőrű, a kisfiam még inkább, de bizonyos vonásain, a száján, haján, picit az orrán, látszik, hogy nem teljesen europid. Különben olyan élményem is volt, hogy megállítottak vele az utcán és azt mondták, ilyen csodaszép babát még sosem láttak és, hogy végre egy kis szín a szürke világban :) Megjegyzem ez egy idős házaspár volt, szemben a harmincasokkal...
Mindenesetre nem tudom miért tetted fel ezt a kérdést, de ha gondolkozol azon, hogy járj e egy fekete férfival én azt tudom tanácsolni, hogy a bőrszín legyen az utolsó, ami befolyásol. A származás, vallás, kultúra, közös látásmód és életszemlélet sokkal inkább predesztinálja azt, hogy fogtok a későbbiekben párként, esetleg szülőként működni.
Nagyon szépen írt a középső a férjével való kapcsolatról, de MO.n tipikusan fajgyűlölők az emberek. Elsősorban a romák miatt érzett ellenszenvük miatt utálnak mindenkit, ami más.
Megjegyzem a feketékről tényleg az a hír járja, hogy jó kemény, tüzes, vad szexet nyújtanak, csúnya szóval jól megizélnek, már aki ezt bírja. Ezen nem tudsz változtatni.
Tudom,hogy nőket szólítottál meg,de nem bírom ki,hogy megkérdezzem. Nem találjátok büdösnek a feketéket?
Néha egyébként én is irigy vagyok a fekete fiúkra,hogy ilyen népszerűek a csajok között. De ilyenkor mindig eszembe jut,ha én mennék Afrikába, vagy Kínába,akkor az én fehér répám szopkodná mindenki,mert az lenne az egzotikus. :) De nem megyek sehova,mert én röghöz kötött vagyok :D
Köszi az eddigi válaszokat.
Utolsónak: én nem találom taszítónak a szagukat, sőt, hogy őszinte legyek nem is éreztem rajtuk semmilyen különösebb szagot. Épp csak arra lettem figyelmes, hogy az összesnek forró/meleg a bőre (teste). Egyébként én így nem a divatmajom négerekre bukok,akik csak arra hajtnak h minél több csaj meglegyen nekik.
Szia, nekem neger baratom van, igaz, en Angliaban vagyok, ahol azert ez elegge megszokott. Meg otthon voltam, eszembe sem jutott volna, hogy valaha kozom lesz negerhez, igy alakult, megtetszett. Es oszintetn mondom, hogy ajanlom minden kedves lanynak, hogy ha teheti, akkor probalja ki egyszer, mert ilyen elmenyt kihagyni vetek. Abszolut semmifele szaguk nincs, olyan a boruk, mint a fehereke... Izmosak, magabiztosak, es tudjak, mi kell egy nonek. A verukben van a mozgas. Az oriasi kezuk gyonyoru.. En csak jokat tudok mondani, es sajnos mar a feher ferfiak nem is vonzanak. Barmilyen kerdesed van, nyugodtan tedd fel.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!