Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, mit tegyek? Tanácsok, tippek, tapasztalatok érdekelnek!
4 hónap után végetért a kapcsolatunk mert ő nem szerelmes. Szeret de hiányzik neki valami. Véletlen találkozás voltunk egymásnak, filmbeillő volt (eleredt az eső az első randinkon amikor megcsókolt stb.) bennem most alakult ki a szerelem.
Azt mondta legyünk barátok, tényleg nem haraggal váltunk el és mondta hogy nagyon normális vagyok, azt akarja hogy boldog legyek, kevés ilyen lány van, ne csináljak semmi hülyeséget. Ha szeretném beszéljünk és találkozzunk néha, és ha úgy alakul lehet folytatás ha akarjuk de most nem akarja folytatni.
Nem feltétlen reménykedek, ráhagyom, az én szívem nyitva marad előtte, de most csak magam leszek, megújulok stb. A barátnőim mellettem vannak és segítenek.
Szerintetek jól teszem ha magára hagyom, és ha akar majd visszajön? Néha-néha írok neki vagy ő nekem, esetleg találkozunk de csak ha már úgy alakul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!