Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben?
Most leszek 21 éves, megvan mindenem, jól is nézek ki...stb. Mint egy átlagos fiatal fiú.
DE van bennem egy ilyen ürességérzet, talán mert hónapok óta nem csinálok semmit. De tényleg semmit, csak eszem, döglök, barátokkal lógok, alszom, eszem, döglök...stb. Járok vmi egyetemre is, de oda is csak úgy néha kell bemenni.
Valami életuntság lett úrrá rajtam nemtom. Belefáradtam a felszínes dolgokba. Mert korábban mindig ment a pörgés, rengeteg haver, bulik, pia ,nők, nők ,nők...és beleuntam ebbe a felszínes élvhajhász lébecolásba, rájöttem, h ennek semmi értelme.
Anno úgy döntöttem,h minden felszínes kapcsolatomnak véget vetek. Így viszont a családon és néhány baráton kívül nem maradt senki sem. Már nem járok bulizni piálni , a könnyen kapható csajokat meg messziről elkerülöm.
Az tuti h rossz volt amit korábban csináltam, de most mégrosszabb. Hisz nem csinálok semmit. Ez az üresség érzet nagyon rossz de egszerűen nincs kedvem semmihez.
Keresnék egy rendes barátnőt, aki szeret és én viszont szeretem.
Elmennék kondizni , hogy a felesleges energiáimat elhasználjam
Feküdj bele egy langyos mocsaras posványba és maradj benne. Neked biztos jó lesz. Most mit vársz? Mit mondjunk erre? Te is megírtad, hogy mit csinálsz. Ez nem jó, tehát változtass.
Ha jó, jöhet a posvány.
Hát barátnőből volt már 3 nekem, de ők is ilyen elkényeztetettek voltak, még főzni sem tudtak, egyik sem!
Eléggé besavanyodtam, elég rossz véleménnyel vagyok a párkapcsolatokról. Ilyen u.n. 'őszinte szeretreépülő' kapcsolatom még nem volt. Lehet ez hiányzik, de azt nem lehet tudatosan keresni, az csak úgy jön.
Kondizni szoktam néha, alkatilag jól vagyok összerakva, magas vékony vagyok, és ami rajtam van az izom. Néha levezeti a feszültséget, de alapvetően nem elég.
Igen, beszélhetünk róla.
Végül is most ilyen minden mind1 állapotban vagyok,
Ez talán segít.
21 évesen még fiatal vagy, hogy semmi sem ösztönözzön célként. Ha anyagilag úgy el vagy eresztve, akkor kitanulhatnál profi módon egy területet, ami érdekel és később még a megszerzett tudás hasznosításásának anyagi problémáival sem kéne foglalkoznod.
Nem érzel késztetést, hogy letegyél valamit az asztalra? Tudod mennyien lennének a helyedben? És most nem konkrétan gondmentes életre gondolok csak, mint inkább a fentiekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!