Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, mennyire sértődnél meg?
Figyelt kérdés
Tegnap szeretkeztem a barátnőmmel, és közben az exe nevén szólított.
Mostanában vannak zűrök köztünk, hazudozott bizonyos dolgokban, ezért kicsit feszült köztünk a hangulat mostanában. Ők 4 évet voltak együtt, mi 10 hónapja vagyunk együtt.
2012. okt. 30. 11:10
1/5 anonim válasza:
az ku*rva gáz:D ilyenkor lehet zsarolni az anális szexxel:D
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kell vele zsarolni.
Elég nagy hepajt levágtam, nem tudom mi lesz még.
2012. okt. 30. 11:18
3/5 anonim válasza:
lelkiterror...:D ő a ludas, most neki kell pitiznie:)
4/5 anonim válasza:
Gáz és természetesen megsértődnék. A lelki viszont terrornak nincs helye egy párkapcsolatban, sőt sehol sem. Az az eszköz az erős sötét oldalához tartozik :).
5/5 anonim válasza:
én is nagyon haragudnék, jogosan vagy megsértődve. kérdés, hogy meg akarsz e neki bocsátani... ha meg akarsz, akkor hagyd, hagy engeszteljen ki. értesd meg vele, hogy ez téged mennyire rosszuk érintett. de ne hisztivel, hanem ülj le vele, és nyugodtan mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!