Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél a helyemben? Felejtenni még nem tudok.
Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal de mivel szűz vagyok,a saját bizonytalanságom miatt és a bizalmatlanságom miatt bunko voltam vele.Tesztelgetett egyfolytában elbuktam és a saját őnzésembe észre sem vettem mit csinálok olyan dolgokat csináltam ami nem én vagyok.lealjasodtam kővetelőztem hisztiztem pedig akartam hogy sikerüljőn vele.Nem vagyok ilyen félek magamtòl.#Gdkhhvdn
2012. okt. 31. 19:03
1/8 anonim válasza:
nem voltál még ilyen helyzetben, ezért nem tudhattad, h milyen vagy
de ha nem ilyen vagy, akkor csak idő kérdése, érsz még, mert valószínűleg nagyon fiatal vagy, és akkor fog ez változni
2/8 A kérdező kommentje:
Megkaptam a bűntetésem szenvedek, sirok, okolom magam
2012. okt. 31. 19:06
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj nem vagyok fiatal fe tapasztalatlan igen.
2012. okt. 31. 19:08
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem árulom el maradjon az én titkom
2012. okt. 31. 19:13
6/8 anonim válasza:
talán kérj bocsánatot?
mond el neki, h tapasztalatlan vagy
valószínűnek tartom, h máskor így viselkedtél férfiakkal, ezért vagy még tapasztalatlan, csak ennyire intenzíven, lehet te észre sem vetted
7/8 anonim válasza:
nem ennyire intenzíven, jajj, mindig kihagyok valamit :)
8/8 A kérdező kommentje:
Már közben is elmondtam neki de nem figyelt rám azt hitte hazudok,nem merek bocsànatot kérni mert azt hinné hogy vissza akarom könyörögni magam.Azt kívánom neki éljen boldogan érje el azt amit szeretne és találja meg a társát.
2012. okt. 31. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!