Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a párod sokadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a párod sokadik ígéret után sem tenne eleget annak, amire kértem!?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vagyunk együtt, párom szeptember óta visszatért a tini énjéhez és minden második nap részegen fetreng, suliba nem jár. Vacak társaságba keveredett ez a legnagyobb probléma. Ha hazamegy, akkor minden rendben van közöttünk, ha visszaér a koliba kezdődik minden előröl.

Persze ha isznak, akkor én két napra elvagyok felejtve, kis fejszámolással, ha kétnaponta isznak és egy ilyen éjszaka után két napra elvagyok felejtve, kiszámolható, hogy mennyi idő jut rám...

Másfél héttel ezelőtt kiadtam az útját, hogy vagy befejezi ezt, vagy részemről vége. Volt ígérgetés, könyörgés, ne hagyjam el, megváltozik. Hazament, kért hogy menjek vele, ott voltam pár napig, megint tökéletes volt minden... eljött a suli ideje ma ismét részeg...

Van értelme még szenvednem vele?

2012. nov. 4. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
dobd ki azonnal!ez nem értelmes ember
2012. nov. 4. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem fog megváltozni. Vagy ha igen, nem most és nem miattad.

Szóval szerintem ints búcsút tőle, addig se pocsékolod rá az idődet.

Biztos fáj, meg rossz ezt átélni, de úgymond "elvesztetted" őt, aki volt, mert ez nem ő, és ha érdekelnéd valóban, akkor nem tenné ezt.

Így, hogy sz.rik a véleményedre, gondolhatod, hogy igazából mennyit számít neki...

2012. nov. 4. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyit jelentesz neki, akkor nincs értelme.
2012. nov. 4. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne túlzottan. Nem is ismer téged, nem tartozik semmivel, bármire is kéred.
2012. nov. 4. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Felejtős. Ennél már csak rosszabb lesz a helyzet.
2012. nov. 4. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!