Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Ez komoly? Szerintetek csak igeret?

Figyelt kérdés

Parom hazasodni szeretne, de mindig halasztodik, megbeszelunk egy idopontot, aztan semmi sem tortenik! Persze, nem akarom siettetni, nekem barmikor jo, ha kesobb, az sem baj, nem akarom elsietni, o kezdte el emlegetni, de eddig csend van! Most megbeszeltuk, hogy e het penteken elmegyunk idopontot kerni, hat, kivancsi vagyok! Mire gondoltok?

Bocsi, de nincs ekezetem:)

2012. jún. 19. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem várjatok vele, amíg mindketten nem akarjátok 100%-osan. eddig milyen okok voltak a halasztásra? gondoljátok át még az elején jobban, ne utólag legyen válás belőle.
2012. jún. 19. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha akar, el fog venni. Különben nem emlegetné egyáltalán.
2012. jún. 19. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kicsit jobban rá kellene feküdnöd a lökdösésére, én a helyedben a héten többször megkérdezném hogy: ugye nem felejtetted el a pénteket? :) Bár te tudod, a te párod. :)

Ha egyszer azt mondta hogy házasodjatok, akkor biztosan házasodni akar. Az viszont lehet hogy lusta belefektetni az energiát a megszervezésébe. Ez alapján amit írtál elég sok minden okozhatja ezt a viselkedést, de szerintem jó kommunikációval mindenképp megválaszolásra kerül a kérdésed, csak ne nekünk tedd fel, hanem neki. :)

2012. jún. 19. 12:30
 4/5 A kérdező kommentje:
iiggen, viszont olyan orszagban elek, ahova nagyon sok lany jar ki hazasodni, sok itt a gazdag ember....nem szeretnem, hogy parom is azt higgye, hogycsak penz es allampolgarsag miatt vagyok vele!!!! Ha hozzamegyek, nem kell papirt fizetni (munkavallalasi-es tartozkodasi engedely!) Azert is akar parom elvenni, reszben! Ez a papir iszonyat draga, 2 honapra vagy 350.000ft!!!
2012. jún. 19. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:
nem merem nagyon mondogatni neki ezt a temat, mert koztudott, hogy a ferfiak nem nagyon szeretik, ha valaki tobbszor ezzel zaklatja oket! Parom szakitott mar emiatt lannyal:)nem vagom, hogy csinaljam, mit tegyek:)
2012. jún. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!