Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reméelm nincs senkije?
...és elég jó vagyok neki. Annyira bánt, olyan szomorú és magányos vagyok. Párom semmit nem törődik velem, lassan 3 éve vagyunk együtt. Ha hazajön csak a munka akkor is, ha nem csinálja akkor beszél róla, szeretkezni nem szeretkeztünk vagy egy hónapja, mint akinek nem is hiányzik. éjszakákat át sírok, hogy miért??? Hiszen mindenen megvan mellettem, úgy érzem. Ha nem bár elmondaná, hogy az is meglegyen :(
Én akarok lenni neki a Tökéletes, de nem segít benne, nem szeretget, nem ölel át, ha lefekszünk.
Nagyon remélem nincs senkije, mert abba belehalok.
Hogy tud egy férfi pl. egy hónapig szex nélkül élni? Ennyire fáradt lenne?
Ez egy érdekes dolog. A vak szerelem az első három hónap együttlét, amikor nagyon is elvakít a szerelem. Ez idő után kezd átváltani a szerelem szeretetté, és jól működik a kapcsolat annak ellenére, hogy nem fogdossátok, nem ölelgetitek egymást sülve-főve.
Persze lehet más oka is, de nem hinném, hogy megcsal. Én 8 éve vagyok együtt barátnőmmel, és épp tegnap beszéltünk hasonló dologról, de megbeszéltük a témát, és azt mondtuk egymásnak, hogy változtatunk, feldobjuk a kapcsolatunkat valamivel, ami nem szokásos. Hidd el: kell egy kis változatosság minden kapcsolatba!
Szerinted ezt hányszor próbáltuk mi is? :(( És csak 3 éve vagyunk együtt.
Valamiért nem működik.
" éjszakákat át sírok, hogy miért???"
Megkérdezi, hogy miért sírsz, vagy mi a baj?
Ha nem, miért nem nyitod ki a szádat? Már bocs, hogy kissé vulgáris leszek, de nem csak farok szopásra lehet használni, ha érted..
Párkapcsolatban vagytok! Tudnotok kell kommunikálni!
Pedig szerintem jogos.
Néma gyereknek anyja se..
A 3-as válasz szándékos provokáció volt, de még így sem ért célt.
1 napig hozza a formáját... és te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!