Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám leépíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám leépíteni a szerelem érzését?

Figyelt kérdés
Családos férfi vagyok. Fél éve munkahelyemre egy új kolléganő érkezett, közös irodában vagyunk. Szerelmes lettem belé. Részemről ez nem egy gyors fellángolás, ahogy lassan megismertem, úgy alakult ki az érzés. Egy darabig próbáltam magamnak is tagadni. Van egy szerelmes darab, amit eddig nem tudtam tökéletesen eljátszani a hangszeremen, viszont egyik alkalommal Ő járt a fejemben és az érzés vezette a kezemet, tökéletesen érzelemteljesen szólt. Amikor ezen elgondolkodtam, rájöttem, hogy valószínűleg ilyen csak egyszer történik az életben és számomra Ő a Nagy Ő. Eddig nem hittem a lánymesékben, hogy az ember érzi ha megtalálja az Igazit. És most itt állok összetörve. A szerelmem reménytelen. Ő imádja a férjét, szerelmes belé. Nekem van két gyerekem. Minden napot együtt kell vele töltenem, ráadásul Ő jó velem. Nem tudja, hogy minden kedves érintésével csak erősíti bennem az iránta érzett szerelmet. Úgy érzem magam, mint egy szomjhalálva váró a sivatgban, méterekre az oázistól. Mit tehetnék, hogy elmúljon iránta a szerelmem?

2012. nov. 5. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ez majd egyszer csak úgy elmúlik

és jelzi azt, hogy valami nem oké köztetek a pároddal

nem tudom, vele éreztél-e ilyet az elején, vagy egyszerűen elfelejtetted?

én a helyedben elgondolkodnék, mi is hiányzik nekem, tehát mi hiányzik neked? és hogyan tudnál ezen változtatni?

2012. nov. 5. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Idő...

Valamint tedd meg a feleségeddel azokat a dolgokat, amik hiányoznak most. Romantika, egyedüllét csak vele, közös programok - minden, ami egy kezdődő kapcsolatban is normális és most is az kellene, hogy legyen.

2012. nov. 5. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Feleségemmel 10 éve együtt vagyunk. Nehéz ezt így kimondani, de vele ilyet nem éreztem. Szerelmes voltam, de máshogy. Azt mondanám, hogy fellángolás volt. Sajnos úgy érzem, hogy feleségem részéről is. Az elején csak egymásnak éltünk. Most azonban töredékét sem adjuk egymásnak érzelmileg. Én szeretem őt és vágynék tőle kedvességre, ölelésre. De sajnos a kolléganőmtől több figyelmet és kedvességet kaptam az elmúlt fél évben, mint a feleségemtől az utóbbi pár évben...
2012. nov. 5. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a feleségednek pont ugyan úgy hiányoznak azok, amiket leírtál, mint neked. Ülj le vele beszélgetni és mondd el neki, hogy változtatni szeretnél ezen. Aztán pedig éld át a feleségeddel azt, amire vágysz. Hidd el, ha mindketten akarjátok, menni fog! Ráadásul beteljesül a szerelem is, nem úgy, mint a munkatársnőddel.
2012. nov. 5. 15:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Megszívlelendő gondolatokat kapok, köszönöm. Próbálnám elfelejteni, de nagyon szerelmes vagyok és minden nap itt van előttem vágyaim tárgya. Nagyon jó viszonyban vagyunk. Talán ezért is nem vallottam még szerelmet Neki, nem szeretném tönkretenni a munkahelyi légkört. Nem látok kiutat.
2012. nov. 5. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyébként nem szerelem, amit érzel, hanem "csak" nagyon vágysz arra a figyelmességre, amit tőle kapsz és értelemszerűen boldog vagy, hogy megkapod. Biztos vagyok benne, hogy ha a feleségedtől megkapnád ugyan ezt, eszede sem jutna "szerelmesnek lenni" valaki másba. A megoldás kulcsa a feleséged kezében van. ;-)
2012. nov. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!