Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem azt, hogy elmúlt a tűz?
Barátommal együtt vagyunk fél éve. Ezelőtt elég hosszú kapcsolata volt, de ezen tul vagyunk, Megkaptam, és eddig minden nagyon jól is ment. Valahogy mostanság meg azt érzem részemről már nem olyan érzéki szerelem ez, mint eddig volt. Nem volt megcsalás, se semmi. Lehet én vagyok túl érzelgős, mert sokszor van haverokkal, vagy akad valami, ami miatt nem mindig tudunk talizni. Én sem értem mi van, de egyre többet gondlkodom ezen.
Adjatok valami tanácsot... Jobb lenne ha hagynám? Legyen vége? mert ez már annak a jele, hogy nem érzek úgy iránta?
Az utolsó válaszadónak: de igen, lehet ez a probléma, hogy elhanyagolva érzem magam, vagy csak ki akarom sajátítani...
De az a baj, hogy kezdi észre venni, mert mindig kérdez, hogy mi baj van? Szeretem-e? Meg hasonlók. És igen szeretem, nagyon is... csak mégis olyan laposnak érzem most ezt az egészet.
Mekkora helyesíró vagyok, mi?
Jav: felyed helyett fejed.
Beszéld meg vele, amikor kérdezi, hogy mi a baj, ne tussold el azzal, hogy semmi, szereted, stb., hanem mondd el neki, hogy te mit érzel ebben a kapcsolatban, és közösen oldjátok meg. Hiszen erről szólna az egész, főleg ha már ő is észrevette, hogy valami nem stimmel.
Aztán meg az is lehet, hogy ennyi volt, eddig érdekelt, megismerted olyan oldalát, ami nem vonzz téged annyira és kezd elmúlni a dolog. De ezt neked kell tudnod, hogy mit szeretsz benne és mit nem, és együtt tudsz-e élni azzal, amit nem, vagy újabb fél év múlva újra kiborulsz azon, hogy jobban kellene lángolni a dolognak. Nézz magadba, beszélj vele őszintén, ismerd meg az ő véleményét is, kössetek kompromisszumot aztán majd minden kiderül!
Sok sikert!
3. voltam.
Köszönöm a válaszokat ;)
(már aki nem viccre vette, vagy hülyeségnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!