Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért érzem azt, hogy elmúlt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicus92 kérdése:

Mért érzem azt, hogy elmúlt a tűz?

Figyelt kérdés

Barátommal együtt vagyunk fél éve. Ezelőtt elég hosszú kapcsolata volt, de ezen tul vagyunk, Megkaptam, és eddig minden nagyon jól is ment. Valahogy mostanság meg azt érzem részemről már nem olyan érzéki szerelem ez, mint eddig volt. Nem volt megcsalás, se semmi. Lehet én vagyok túl érzelgős, mert sokszor van haverokkal, vagy akad valami, ami miatt nem mindig tudunk talizni. Én sem értem mi van, de egyre többet gondlkodom ezen.

Adjatok valami tanácsot... Jobb lenne ha hagynám? Legyen vége? mert ez már annak a jele, hogy nem érzek úgy iránta?

2012. nov. 5. 12:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csak magadat csapod be, meg őt is, ha még vele tengeted unalmas életed napjait. Elmegy a fiatalságod, és te esélyt sem adsz magadnak, hogy egy olyan férfit találj, aki igazán boldoggá tesz, ez helyett te ott vegetálsz egy olyannal akit már érzed te is ,hogy a dögunalom fiókba helyeztél. Hosszú távon csak még unalmasabb lesz. Ki kell VÁGNI! Hidd el, rengeteg helyes, jó kiállású fickó van, aki befényezné az életed! Adj esélyt nekik! AKinek már elúszott a hajója, annak pedig integetni kell! Szebb jövőt!
2012. nov. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!