Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esély? Mit jelenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? Mit jelenthet az, ha azt mondta egy srác, hogy ídőre van szüksége. Kérdezte, hogy megértem-e meg nem sírok-e.

Figyelt kérdés
Kérdezte, hogy megértem-e meg nem sírok-e. (amúgy még mindig nagyon tetszek neki, az első pár napban úgy érezte, hogy iszonyatosan szeret aztán elmúlt, mert nem találkoztunk meg stb).

2012. nov. 4. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem tudja mit akar. Ne keresd, ne írj rá. néha csak 5 perc után válaszolj, ha ő ír rád. Én nem tudnék bizonytalanságba élni és várni egy pasira sem. Folyik az élet tovább... keress mást, aki megbecsül.
2012. nov. 4. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
van, de addig tényleg nem keresd
2012. nov. 4. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:

időre van szüksége=bepróbálkozik egy másik lánynál, és ha sikerül összejönnie vele akkor otthagy téged, ha nem akkor visszatér hozzád te pedig oda leszel érte mennyire szeret........

észveszejtő hogy a magukat talpraesettnek gondoló mai lányokat milyen ujjgyakorlatszerűen szédítik be

2012. nov. 4. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nem készült fel egy kapcsolatra,nem tudja it akar,adj neki egy kis időt,de persze meg vna az esély arra, hogy nem lesz semmi,de ez mindig fent áll.
2012. nov. 4. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy nagy az egója, amiből azt hiszi totál belé vagy zúgva és gondolkodik, hogy megtartson e arra, vagy jobb ha nem, mert fél, hogy nem tud majd levakarni, mert már most oda-meg vissza vagy tőle
2012. nov. 6. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!