Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem ezek után?

Figyelt kérdés

Hetedik óta egy osztályba járok egy sráccal, akivel eddig semmilyen kapcsolatom nem volt. Nem rosszindulatból, csak ártatlan poénkodásból a barátnőimmel vicces sztorikat találtunk ki róla pár hónapig, de nem pletykáltunk, meg semmi, csak röhögcséltünk. Nem mondtuk el a srácnak, de elég nyilvánvaló, hogy tudott róluk. Most, háromm évvel később megtudom, hogy tetszettem neki. Elég komolyan. Valakinek azt mondta, hogy rendesen "összetört a szíve miattam". És én nem is tudtam róla, hogy tetszem neki! Ez már valószínűleg régen volt (hetedikben, most meg tizedikesen vagyunk), de minthogy nem tudtam róla, nem törhettem össze a szívét. Nem utasítottam vissza, nem voltam vele bunkó. Soha. Az az igazság, hogy ha elhívott volna, vagy odajött volna beszélgetni, valószínűleg elmentem volna vele/elmennék vele. Mindent elrontottam tudtomon kívül? Segítsetek!

17/L

2012. szept. 4. 18:25
 1/5 anonim válasza:
szinte biztos, hogy már túltette magát rajta, szóval ha tetszik neked, szerintem beszélj vele. ha esetleg elutasítana azért, amit hetedikben csináltál, legalább tudni fogod, hogy álltok. hajrá!
2012. szept. 4. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tudott róla, és van benne egy kis önérzet, akkor bizony neked kéne kaparni.
2012. szept. 4. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:
De ezt az "összetört a szíve" dolgot most mondta valakiek, nyáron, pedig ez a nevetgélős cucc a barátnőimmel csak pár hónapig tartott, két évvel ezelőtt. Csak én feltételezem, hogy ez már régen volt. Jajj, nem tudom. ANNYIRA meg nem tudom biztosan, hogy tetszik-e. Nem biztos. Ááh. :(
2012. szept. 4. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:
De megértem, amit mondtok, és úgy érzem, hogy nagyon igazatok van, szóval.. el kéne döntenem, hogy komolyan akarok-e tőle valamit...
2012. szept. 4. 18:43
 5/5 gabrielash válasza:

Tipikus kislányos viselkedés!

Szart se tudsz róla, mégis idióta sztorikat találtok ki róla. Ha ő sztorizgatna olyat, hogy hány száz pasit szívtál már le neked jól esne ez??????????????

2012. szept. 9. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!