Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha megütött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha megütött a barátom? Igaza van/volt?

Figyelt kérdés

Azóta csak sírok,mert még sose volt ilyen.Úgy volt,hogy ma elmegyünk moziba,de lemondta,mert a haverjaival valami bmxes videót vettek fel és sokáig tartott,de mondta,hogy hívjak mást,mert le voltak foglalva a jegyek.

Itt volt az egyik régi fiú barátom,aki külföldön él amúgy,de soha nem volt semmi köztünk,olyan,mintha a testvérem lenne és ez részéről is így van.Este a pároméknál voltam és kérdezte,hogy milyen volt a film meg hogy kivel voltam.Mikor elmondtam neki,akkor megsértődött,hogy miért lógok más srácokkal,mintha ez mindennapos program lenne nálam.Elkezdtünk veszekedni és megütött.Elkezdtem sírni és eljöttem tőlük,de ez szörnyű volt.

Nagyon erős,mert versenyszerűen úszik és minden este kilométereket fut,én pedig tök gyenge vagyok...

Ő az első barátom és még ezek után is szeretem,de nem tudom,hogy mit csináljak...Talán igaza volt.De őt veszik körül folyton ribik és én ebből sose csinálok ügyet,mert megbízom benne.

15L

2012. nov. 4. 22:12
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
47%

Ne haragudj, de nem módosítottam magam, sem utólag, sem előbb.

Ezt pedig másodszor is leírom, hátha... : Senki nem állított olyat itt, hogy az erősebb ember nem védheti meg magát, ha megtámadják. Nem értem, mit pörögsz ezen a témán ennyire.

2012. nov. 5. 13:34
 32/53 anonim ***** válasza:
41%

Dehogynem. Módosítottad magad utólag.

Látom még mindig nem vagy képes felfogni. Sokan állítják, hogy az erősebb nem védheti meg magát. Előbb tanulj meg olvasni!

2012. nov. 5. 14:12
 33/53 anonim ***** válasza:
Hol módosítottam magam utólag? Legyél szíves, áruld el.
2012. nov. 5. 14:19
 34/53 anonim ***** válasza:

Tudok olvasni, köszönöm.

Ki állítja?

Az illető ideírt a kérdés alá?

Ha nem, akkor minek hozod fel? Nem téma, rég túl van tárgyalva.

2012. nov. 5. 14:21
 35/53 anonim ***** válasza:

Az utóbbi néhány hozzászólásodban folyamatosan módosítottad magad.

Sok válaszló állította.

2012. nov. 5. 15:44
 36/53 anonim ***** válasza:

"WE didn't start a flame war...Peeps were hatin' on it 'fore i left my comment"

Nem módosította magát senki és semmi, és hagyjátokmár. >< Am azzal értek egyet aki azt állítja férfi nem üthet meg egy nőt. (Igen, lány vagyok, és be is ismerem, hogy a magam testfelépítésével, elégfájdalmas lenne, ha valaki megverne >< Ezzel ellentétben, viszont egy átlagos srácnak állítom meg se kottyanna ha megütném...mondjuk nem is vagyok ilyen harcos fajta :D). Ha egy nő ver egy pasit, a pasi védekezhet, de nem akárhogy. Hagyja ott, vagy stb. nemhiszem, hogy egy átlagos férfi, netudna annyira leállítani egy nőt, hogy ellépjen előle, és otthagyja a nőt anélkül, hogy visszacsapna. Viszont egy nőt, elég könnyen visszatart egy átlagos pasi a szabadulástól...

Igen, most lehet velem is vitázni! Yay

2012. nov. 5. 16:40
 37/53 anonim ***** válasza:
44%

Dehogynem. Ő módosította magát.

Amúgy azt hiszed, hogy neked több jogod van ütni, bármit megtehetsz... (Pedig egyenjogúság van.)

A férfi nyugodtan visszaüthet, ha a nő megütötte. Ha a gyenge megtámadja az erőset, akkor viselje a következményeit!

2012. nov. 5. 19:35
 38/53 anonim ***** válasza:

Nem módosítottam magam. És amíg nem tudsz rámutatni, szerinted hol, addig nem is tudom elhinni neked. Meg annak a "sok hozzászólónak" sem.

(Kérdem én egyébként: ők hol vannak? Egyáltalán: ugyanazt a kérdést olvassuk?)

Jó lenne, ha konkrét választ adnál.

2012. nov. 9. 15:09
 39/53 anonim ***** válasza:
42%

De módosítottad magad. És amíg te képtelen vagy olvasni, addig biztos, hogy nem fogod észrevenni. Ezért van az is, hogy a többi hosszászóló válaszát sem fogtad fel.

Én erről a kérdésről beszélek, de te valami agyszüleményedről (így lehet, hogy te nem ezt a kérdést nézed)...

Jó lenne, ha tudnál szöveget értelmezni.

2012. nov. 11. 11:44
 40/53 anonim ***** válasza:

Most már tényleg jó lenne végre, ha rámutatnál arra, hogy hol módosítottam magam. Nem csak szajkóznád, hogy "de igenis", meg a szövegértelmezési képességemet vonnád kétségbe.

Hajlandó vagyok elismerni, ha pontatlan voltam, de akkor idézd, légy szíves, azokat a hozzászólásaimat, amelyek ellentmondanak egymásnak. Anélkül ez nem fog menni és csak egy troll vagy, akire nem érdemes figyelmet szentelni. Még azért írok vissza, mert bízom abban, hogy nem trollkodsz.

2012. nov. 12. 08:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!