Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha megütött a barátom? Igaza van/volt?
Azóta csak sírok,mert még sose volt ilyen.Úgy volt,hogy ma elmegyünk moziba,de lemondta,mert a haverjaival valami bmxes videót vettek fel és sokáig tartott,de mondta,hogy hívjak mást,mert le voltak foglalva a jegyek.
Itt volt az egyik régi fiú barátom,aki külföldön él amúgy,de soha nem volt semmi köztünk,olyan,mintha a testvérem lenne és ez részéről is így van.Este a pároméknál voltam és kérdezte,hogy milyen volt a film meg hogy kivel voltam.Mikor elmondtam neki,akkor megsértődött,hogy miért lógok más srácokkal,mintha ez mindennapos program lenne nálam.Elkezdtünk veszekedni és megütött.Elkezdtem sírni és eljöttem tőlük,de ez szörnyű volt.
Nagyon erős,mert versenyszerűen úszik és minden este kilométereket fut,én pedig tök gyenge vagyok...
Ő az első barátom és még ezek után is szeretem,de nem tudom,hogy mit csináljak...Talán igaza volt.De őt veszik körül folyton ribik és én ebből sose csinálok ügyet,mert megbízom benne.
15L
Nálam nincs olyan indok, amiért egy férfi megüthetne egy nőt, pláne ha az a barátnője... A barátod egy agresszív f*szkalap.
18/F
Meséld el apukádnak, ő majd elintézi... -.-
Amúgy SZAKÍTS vele... MOST! Ez nem kérdés, ha megüt => lapát.
Vagy te nem láttál még ilyen eseteket, ahol nők rekednek benne olyan kapcsolatban, ahol kvázi halálra verik őket, mert az elején még elhitték, hogy nem lesz másik eset...???
Aki egyszer kezet emel haragból egy nőre, (vagy akármilyen gyengébb emberre) az megteszi máskor is.
Ne is várj többet a divat-bmx-es kis padlócirkáló k.csögöktől, én rühellem mindet. Hagyd ott a francba!
Tényleg nincs olyan indok, ami miatt egy fiú megütne egy lányt. Gerinctelen, gyáva féreg. Szerintem beszélj a szüleiddel, és az ő szüleivel is.
17/L
Kedves 20-as válaszoló!
Bevallom, semmilyen formában nem tartom helyesnek a testi erőszakot, és sosem helyeselek, akkor sem, ha egy nő üt meg egy férfit, nem (ön)védelemből.
De azért van egy nüansznyi különbség aközött, hogy egy gyengébb üt meg egy erősebbet, mint ha erősebb egy gyengébbet. Ezt te is beláthatod.
És általában a férfiak tartoznak az erősebb oldalhoz. Ez vitathatatlan. Előfordul fordítva is, de ez esetben sem tapsolok a dologhoz, elhiheted.
Általában azt mondhatom, hogy nagy gond van azzal, aki testi erőszakkal oldja meg a problémáit, de igazán gyávának azt nevezném, aki csak a nála gyengébbeket támadja meg, legyen az férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!