Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mi van? Nem értem. Ebből lesz még vmi?
Figyelt kérdés
van egy fiú elkezdtünk találkozgatni titokba.mikor eggyüt voltunk jól éreztük magunkat.első találkozásnál ölelések.másodikon szájrapuszi.harmadikon elkezdtünk járni,smárolás.negyedik találkozáson pedig jó sokat smároltunk,ugy mondva szerelmeskedtünk.az utáni anpokon vmiért alig irt.látszott rajta h baj van...jól megis beszéltük a dolgot,hogy ki miben rossz ebbe a kapcsolatba.de azt írta hogy még átgondolja,és gondoljam át én is.majd este irta hogy jóéjszakát+puszilós szmájli.másnap én is küldtem d emár nem irt erre vissza semmit...csak 3 nap mulva tudunk íjra beszélni.ebből lehet valami?mert én szeetném folytatni,de ő nem udom..segitsetek kérlek!:)2012. nov. 2. 17:46
1/3 anonim válasza:
Érdekes, hogy már a kapcsolat legelején gondok vannak.
2/3 anonim válasza:
volt hasonló helyzetem, bajban vagy csajszi. nem rosszból, de ha eleve így reagál, talált mást. és a puszilós-smileykat ne figyeld, sok barátom is ír, mégsem vagyunk szerelmesek:) elég különös eset,nem mondom hogy nincs esély arra hogy együtt legyetek még..várd meg azt a 3napot, ha megint ilyen érzéstelen lesz akkor hagyd a francba, bármennyire is szereted. :/
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!:) majd megprobálom..:/
2012. nov. 2. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!